JetBlue start route tussen Bonaire en New York2 min leestijd

Toestel van JetBlue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

JetBlue start met een nieuwe route tussen Bonaire en New York JFK. De bedoeling is dat de luchtvaartmaatschappij het hele jaar vliegt tussen beide bestemmingen.

Corendon start deze winter ook met eigen vluchten naar Bonaire.

JetBlue vliegt tussen Bonaire en New York

De verbinding tussen Bonaire en New York is onderdeel van een uitbreiding in het Caribisch Gebied. Zo gaat de luchtvaartmaatschappij vanuit New York ook vliegen naar St. Vincent. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook al naar Aruba en Curacao.

JetBlue kan nog niet aangeven wanneer de nieuwe route naar Bonaire precies van start gaat. Naar verwachting gaan de tickets eind deze maand in de verkoop.

Toestel van JetBlue

Maarten van der Scheer, CEO van Bonaire International Airport, geeft aan de nieuwe route een mooie bijdrage is in het routenetwerk:

De verbinding tussen JFK en Bonaire is een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van het routenetwerk van Flamingo Airport. Deze nieuwe service het hele jaar door vanaf New York JFK’s Airport zal de reismogelijkheden uitbreiden voor Amerikaanse bezoekers uit New York en het noordoosten om van en naar het eiland te vliegen.

Maarten van der Scheer, CEO van Bonaire International Airport

Reizigers kunnen straks vanaf Amsterdam Airport Schiphol met een Airbus A321neo naar New York JFK vliegen en daar overstappen op de vlucht naar Bonaire. In de A321neo die de maatschappij op de trans-Atlantische routes inzet, is plaats voor 22 passagiers in Business Class (Mint). Deze stoelen kunnen volledig plat. In Economy Class staan de 114 stoelen in een 3-3 opstelling.

JetBlue transatlantische mint studio cabine

Afbeeldingen ©JetBlue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *