TUI fly vliegt komende winter alleen rechtstreeks naar Egypte1 min leestijd

TUI Boeing 737 MAX 8 Ceremony 3

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reizigers die met TUI fly naar Egypte vliegen, besparen deze winter een hoop tijd. Waar de luchtvaartmaatschappij voorheen met tussenstops van en naar Egypte vloog, vliegt het komende winter alleen rechtstreeks.

TUI fly rechtstreeks naar Egypte

Alle vluchten van TUI fly naar Egypte zijn in het winterseizoen 2024/2025 rechtstreeks. Dat scheelt reizigers gemiddeld twee uur aan reistijd. Ook de pakketreizen met een vlucht van Transavia bevatten deze winter alleen rechtstreekse vluchten.

Van november tot en met maart vliegt TUI fly rechtstreeks van Amsterdam Airport Schiphol naar Marsa Alam. Deze vluchten worden uitgevoerd op woensdag, donderdag en zaterdag.

Vanaf Eindhoven Airport is er twee keer per week een rechtstreekse TUI fly vlucht naar Hurghada (op maandag en vrijdag). Deze bestemming is ook te bereiken vanaf Amsterdam Airport Schiphol met Transavia. Transavia vliegt op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag.

TUI Fly Boeing 737 MAX 8

TUI heeft deze winter ook pakketreizen naar Sharm el Sheikh. Deze bestemming is met Transavia te bereiken op woensdag en zaterdag. De Transavia vluchten van en naar Egypte zijn ook allemaal rechtstreeks.

Op de TUI fly vluchten zet de maatschappij een Boeing 737-MAX in. In dit toestel kunnen passagiers ook kiezen voor een stoel in de Comfort klasse. Deze stoelen hebben meer beenruimte (78-81 cm).

Afbeeldingen ©IF-Goffe

Reacties

  1. JRRM zegt

    Dat zijn ze altijd al geweest, alleen werd er eerst een driehoekje gevlogen en nu niet meer. Maar rechtstreeks naar Egypte ging je altijd al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *