Derde nacht gratis bij ALL Accor, waar ga jij naartoe?

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ben je al helemaal bij? Accor Hotels heeft tegenwoordig een vernieuwd loyaliteitsprogramma dat doorgaat onder de naam ALL – Accor Live Limitless. Ben je al lid bij dit loyaliteitsprogramma voor hotels, evenementen en meer? Dan kun je gebruik maken van een mooie actie waarbij de derde nacht gratis is. Waar verblijf jij minstens drie nachten?

ALL

Zoals gezegd is het loyaliteitsprogramma vernieuwd. ALL introduceerde eerder al de grootste lijnen, die in dit artikel terug te lezen zijn. Onlangs maakte ze ook bekend dat er bijvoorbeeld voor Platinum en Diamond leden gratis ontbijt geserveerd wordt op gezette tijden. Over dit gratis ontbijt lees je in dit artikel meer. De Diamond status is vanaf januari 2020 de nieuwste status die is toegevoegd aan het programma. Ook niet gemakkelijk te behalen, aangezien je enkele duizenden euro’s moet uitgeven om dat te halen. Toch interessant voor de reiziger die het wel behaald en dan van wat extra service kan genieten tijdens de reis.Gratis ontbijt voor Diamond & Platinum Leden ALL Accor

Aanbieding

De aanbieding van 6.000 Rewards punten is nog niet voorbij of ALL Accor komt al met de volgende aanbieding. Leden van het loyaliteitsprogramma ALL kunnen niet alleen 1.000 bonuspunten ontvangen. Er is nog meer. Reizigers die drie overnachtingen in hetzelfde hotel boeken, ontvangen namelijk de derde nacht gratis. Er zijn echter wel wat voorwaarden. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Voorwaarden 3e nacht gratis:

  • Verblijf tussen 3 april en 10 mei 2020,
  • Boek tussen 3 maart en 13 maart 2020,
  • Verblijf in een van de honderden hotels in Europa,
  • Hotels zijn online via de website van ALL Accor of Accor Groep geboekt,
  • Het verblijf is tijdens de boeking al betaald,
  • Je boekt via deze website en zorgt dat je bent aangemeld met je ALL-account.

Derde nacht gratis bij ALL Accor, waar ga jij naartoe?

Verschillende hotels doen zoals gezegd mee aan deze actie. In dit overzicht kun je alle deelnemende hotels terugvinden. Hieronder twee voorbeelden van de 3e nacht gratis. Dit is op basis van een ‘flexibel rate’ waarbij uiteindelijk 33,33% korting gegeven wordt op de totaalprijs. Je ontvangt dus de korting + 1.000 Rewards punten op je account. Zit er iets voor je tussen?

Deze diashow vereist JavaScript.

Bron & Beeldmateriaal: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *