Delta verlengt Medallion status met twaalf maanden

Delta neemt afscheid van MD 88, 90 en Boeing 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta verlengt de Medallion (elite) status met twaalf maanden. Dit is een elite status die je kunt behalen in het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. Door de verlenging kun je ook in heel 2021 gebruik maken van je huidige status, en een aantal maanden in 2022.

Delta verlengt elite status tot begin 2022

Deze verlenging heeft impact op alle Medallion leden in het SkyMiles programma. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen voor Delta Sky Club leden en voor houders van een American Express kaart van de luchtvaartmaatschappij. Deze zijn echter niet beschikbaar in Nederland en België.

Voor Medallion leden heeft het deze impact:

  • De status die je momenteel hebt voor 2020, wordt verlengt voor het 2021 Medallion jaar
    • Silver Medallion status is gelijk aan SkyTeam Elite. Gold en Platinum status zijn beide gelijk aan Skyteam Elite Plus.
  • Alle Medallion Qualification Miles (MQM’s) voor 2020, kun je meenemen naar 2021. Deze tellen mee voor het 2022 Medallion jaar. Je hebt dus langer de tijd om je te herkwalificeren voor 2022.

SkyMiles Select

Daarnaast verlengt de luchtvaartmaatschappij een aantal andere onderdelen binnen het loyaliteitsprogramma:

  • Upgrade Certificaten of $200 reisvouchers met een originele vervaldatum tussen 1 maart en 30 juni 2020 worden verlengd. Je kunt deze gebruiken tot 31 december 2020.
    • Heb je een vervaldatum na 30 juni, dan worden deze met 6 maanden verlengt na de vervaldatum
  • SkyMiles Select leden ontvangen een verlenging van zes maanden. Dit kun je gebruiken voor Priority Boarding en eventuele ongebruikte drankbonnen.

Sandeep Dube, Delta’s Senior Vice President – Customer Engagement and Loyalty, en CEO van Delta Vacations, zegt het volgende over deze verlenging:

Namens ons allen bij Delta wil ik onze klanten bedanken voor hun blijvende loyaliteit in deze ongekende tijden. Terwijl onze focus ligt op het veilig en gezond houden van klanten en medewerkers vandaag de dag en altijd, maakt u deel uit van de Delta-familie en we weten hoe belangrijk deze voordelen voor u zijn. Daarom blijft het Coronavirus een dramatische impact hebben op reizen over de hele wereld en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw voordelen – ze zullen worden uitgebreid zodat u ervan kunt genieten als u weer klaar bent om te reizen.

De luchtvaartmaatschappij heeft ook een status match challenge en meer informatie daarover kun je hier vinden. Ben je al begonnen met deze challenge, dan kun je deze herstarten op het moment dat je weer kunt reizen.

Alle voorwaarden en meer informatie kun je hier vinden.

Delta One Suite
Delta One Suite

Afbeeldingen ©Delta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *