Delta vergroot Sky Club Lounge Miami3 min leestijd

Delta vergroot Sky Club Lounge Miami

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In de Verenigde Staten is Delta Air Lines een van de grote spelers in de luchtvaart. Om frequente reizigers en reizigers in Business Class te voorzien van de nodige ontspanning en luxe voorafgaand aan de reis, zijn er lounges op vele luchthavens. Delta had al een Sky Club in Miami, maar afgelopen week is een nieuw gedeelte toegevoegd. Hierdoor is de Delta Sky Club Lounge in Miami vergroot en vernieuwd.

Delta Sky Club

Verdeeld door de Verenigde Staten vind je op meer dan 50 locaties Delta Sky Club lounges. Het zijn plekken waar je rustig kunt starten aan je reis, even kunt ontspannen of opfrissen. In de meeste lounges kun je gebruikmaken van een uitgebreide service:

  • Gratis wifi
  • Kosteloze opties voor eten en drinken
  • Premium dranken
  • Comfortabele zitplekken
  • Mogelijkheden om je op te frissen

Of je nu wilt werken of relaxen voor je vlucht, de Delta Sky Club kan een fijne plek zijn tijdens je reis. Om dat zo te houden heeft Delta de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in haar lounges. Zo zijn er lounges bijgekomen op verschillende luchthavens, zoals Chicago,  Newark en New York JFK. Ook zijn lounges gerenoveerd, waaronder de laatste lounge in Miami. Voor de verbouwing en uitbreiding mochten we de Delta Sky Club Lounge in Miami al bezoeken. Toen dus nog een maatje kleiner.

Lees hier onze review van de Delta Sky Club Miami International Airport

Sky Club Miami Vergroot

Op 9 april opende Delta haar uitgebreide lounge in Miami. De lounge is meer dan 370m2 groter geworden. Daarmee is de lounge 50% groter ten opzichte van voor de vergroting van de Sky Club in Miami. Het is nu mogelijk om 300 gasten te verwelkomen, wat er 100 meer zijn dan voorheen. Bij de verbouwing is rekening gehouden met de kleuren uit de omgeving: zon, zee, strand. Ook is gebruik gemaakt van een kleurrijke mozaïek die refereert naar de Art Deco van de stad.

Delta vergroot Sky Club Lounge Miami

In de vernieuwde lounge is een nieuw buffet te vinden en er zijn ook extra plekken waar je drinken kunt halen of bestellen. Verder is er rekening gehouden met reizigers die alleen reizen. Zo zijn er meer tafels en stoelen geplaatst die geschikt zijn voor één reiziger. Natuurlijk zijn er ook nog gemeenschappelijke tafels, waarbij je ook gebruik kunt maken van oplaadmogelijkheden.

Delta vergroot Sky Club Lounge Miami

Waar tijdens ons vorige bezoek we de lounge wat gedateerd vonden, is deze nu dus geheel onder handen genomen. De lounge is weer fris en kan er weer een tijd tegen aan.

Wat staat Delta te wachten?

Dat Delta deze Sky Club in Miami vergroot is niet helemaal onverwacht. De maatschappij heeft flink ingezet op haar aanwezigheid in de regio. Zo werkt het vanuit hier samen met joint venture partner LATAM om Zuid-Amerika te verbinden met Noord-Amerika. Ook zullen vanaf december dit jaar alle Delta hubs worden aangevlogen vanuit Miami. Delta voegt in december namelijk Seattle (SEA) toe aan haar routes. Vanuit Miami reis je ook naar Havana. Het is mogelijk om na een vlucht met Delta hier over te stappen op een partner, zoals Air France, LATAM, Aerolineas Argentinas of KLM.

Foto: InsideFlyer – Marco

Binnenkort kun je ook een nieuwe Delta Sky Club verwachten in Charlotte en Seattle. Op de luchthavens van New York JFK, Los Angeles en Boston zal een Delta One Lounge worden geopend.

Bron: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *