Nieuwe Delta Sky Club geopend op luchthaven Newark1 min leestijd

Delta, Sky Club, Newark

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta heeft onlangs een nieuwe Sky Club geopend op de luchthaven van Newark. Dit is hiermee de vijfde Sky Club die de maatschappij dit jaar heeft geopend. Eerder deze maand opende Delta Air Lines ook al een nieuwe Sky Club op de luchthaven van Boston.

Delta opent nieuwe Sky Club op Newark

Alhoewel New York Newark geen belangrijke luchthaven en hub is voor Delta heeft de Amerikaanse maatschappij toch besloten om hier een nieuwe lounge te openen. Delta had op deze luchthaven al een lounge in terminal B. De maatschappij verhuist echter naar terminal A waarbij er ook direct maar besloten is om ook hier een nieuwe lounge te gaan openen. De nieuwe lounge kan tot 200 gasten ontvangen en dat is 50 meer gasten dan in de voormalige lounge. Deze nieuwe lounge bevindt zich dus in terminal A, vlakbij gate A8. De lounge is geopend van 5.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag sluit de lounge echter al om 18.30 uur.

Sky Club Delta Newark1

Lounge faciliteiten

In de lounge vind je o.a. een premium bar waar verschillende dranken worden geserveerd en een buffet met lokale en internationale gerechten. Net als in elke lounge van tegenwoordig biedt ook deze lounge prima ruimtes om te werken of te rusten.

Terminal A van Newark wordt op dit moment overigens ook helemaal vernieuwd. Delta heeft hier dus, zoals gewoonlijk in de VS, de beste plek van alle maatschappijen. Vanaf Newark vliegt Delta naar Atlanta, Detroit, Minneapolis/St. Paul, Boston, Cincinnati en Raleigh/Durham. Het is dus best opvallend om te zien dat Delta hier een eigen Sky Club heeft en deze dus ook opnieuw heeft gebouwd in terminal A.

Sky Club Delta Newark2

Beeldmateriaal: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *