Delta opent nieuwe Sky Club in Boston1 min leestijd

Delta SkyClub Boston

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines heeft onlangs weer een nieuwe Sky Club geopend in terminal E op de luchthaven van Boston. Eerder dit jaar opende de Amerikaanse maatschappij ook al een Sky Club in terminal 7 van de luchthaven van New York-JFK.

Delta opent Sky Club in Boston

De nieuwe Sky Club is de derde lounge van Delta op de luchthaven van Bosten. De maatschappij heeft namelijk ook al twee lounges in terminal A. De nieuwe lounge in terminal E richt zich op de internationale passagiers en kan in totaal 400 gasten ontvangen. Vanuit de lounge heb je een prachtig uitzicht over de haven en de skyline van de stad. Het hele design van de lounge is trouwens ook gericht op de haven van Bosten. De lounge beschikt eigenlijk over alle faciliteiten die je zou kunnen verwachten in een internationale lounge. Denk hierbij aan een sfeervolle bar, werkruimtes, douches en familieruimtes.

Delta SkyClub Boston

Voor wat betreft het buffet is er gekozen voor een mix van lokale en internationale gerechten. De nieuwe Delta Sky Club is elke dag geopend van 13:30 tot 22:45. Op woensdag is de lounge echter tot 22:15 geopend.

Belangrijke lounge

De komst van deze lounge was erg belangrijk. Bosten is namelijk een van de hubs van Delta, zeker voor vluchten richting Europa. In terminal A waren er al wel twee lounges aanwezig. De internationale vluchten vertrekken echter vanaf terminal E. Passagiers van Delta konden aanvankelijk uiteraard wel gebruiken van de Air France lounge in terminal E maar die is minder goed dan de nieuwe Delta Sky Club.

Delta SkyClub Boston

 

Beeldmateriaal: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *