Delta komt met nieuw kindvriendelijk menu1 min leestijd

Airbus A350 in Delta livery (Bron: Delta)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het lijkt erop dat veel maatschappijen deze periode van het jaar met een nieuw menu aan boord komen. Eerder schreven we onder meer al over het nieuwe menu bij Air France en de ‘sterrenambities’ van Cathay Pacific. Beide airlines focussen op de premium passagiers. Delta voegt ook nieuwe menu-opties toe, maar deze keer juist met kindvriendelijke keuzes.

Nieuw kindvriendelijk menu Delta

De Amerikaanse maatschappij Delta Air Lines komt geregeld met nieuwe maaltijden aan boord. Zo was er vorig jaar sprake van een speciaal zomermenu en ook begin dit jaar werden er opnieuw nieuwe maaltijden toegevoegd voor Delta One reizigers. Deze keer is er echter gedacht aan de jongere doelgroep. Er komen namelijk diverse kindvriendelijke menu items bij.

Delta zegt de menu’s van verschillende restaurants te hebben bestudeerd om de nieuwe kindermaaltijden samen te stellen. Er is gedacht aan gezonde en voedzame gerechten met voldoende fruit en groentes. Met het resultaat verwacht Delta de waardering van zowel kinderen als hun ouders.

Voor het ontbijt is er bijvoorbeeld keuze uit French toast met stroop, roerei, vers fruit en een kleine blueberry muffin. Voor lunch en diner is er tortellini gevuld met kaas, marinara saus en parmezaanse kaas. Verder krijg je er nog worteltjes en broccoli met een ranch dressing bij geserveerd. Ook is er gedacht aan vers fruit en Graham crackers.

Delta komt met nieuwe kindvriendelijke maaltijden (Bron: Delta)

Bestel als speciale maaltijd

De nieuwe kindvriendelijke maaltijden dienen vooraf besteld te worden als speciale maaltijd. Dit kan vanaf 23 maart aanstaande, voor vluchten vanaf 1 april 2023. De bestelling voor een speciale maaltijd moet minimaal 24 uur van tevoren bekend zijn bij Delta. De nieuwe keuzes zijn beschikbaar op long haul routes in alle cabines, mits vooraf besteld. First Class passagiers op binnenlandse vluchten kunnen dit ook doen. Het exacte aanbod kan overigens altijd verschillen per route.

Bron afbeeldingen: Delta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *