Delta Air Lines serveert een nieuw menu in 20233 min leestijd

Delta Air Lines serveert een nieuwe menu in 2023

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta start 2023 goed met vernieuwingen binnen het menu dat geserveerd wordt aan boord. Reizigers in Delta One kunnen de geliefde Delta One dessert kaart weer verwachten. Vanaf maart is het ook mogelijk weer te genieten van Tip Top Proper Cocktails. Sommige items uit het nieuwe menu voor 2023 zijn nu al beschikbaar bij Delta, anderen volgen laten dit jaar.

Vernieuwde menu in Delta One & First Class binnen de Verenigde Staten

Flink wat vernieuwingen zullen zichtbaar zijn in het 2023 menu voor reizigers in de meest luxe cabine van Delta: Delta One & First Class. Afhankelijk van de route wordt er meer gewerkt met regionale en seizoensproducten. Zo kan men op geselecteerde routes vanuit New York JFK kiezen voor de vegetarische Questlove’s Cheesesteak of een vleesoptie met kielbase worst. Vanuit Los Angeles wordt kippiccata met citroenkappertjessaus en Calabrische Caesarsalade geserveerd. Vanuit verschillende andere bestemmingen is er ook keuze uit vegetarische opties. Je kunt hierbij denken aan tajine van geroosterde zoete aardappel met chermoulasaus.

Delta Air Lines serveert een nieuwe menu in 2023
Vegetarische Questlove’s Cheesesteak

Ook aan de desserts is gedacht. Zo zal de populaire Delta One’s dessert kaart weer terugkomen in deze cabines. Reizigers hebben keuze uit bijvoorbeeld een heerlijke chocolade-zeezout koekjes of cheesecake met bosbessen en citroen. Of wat dacht je van de opera cake met chocolade ganache, de Cowgirl Creamery wagon wheel of maak je eigen sundae ijsje.

Kristen Manion Taylor, SVP van In-Flight Service zegt het volgende over het vernieuwde menu aanbod van Delta Air Lines in 2023:

Maaltijden of drankje aan boord zou niet anders moeten zijn dan je lievelingsrestaurant. Daarom vinden we onze service aan boord bij Delta voortdurend opnieuw uit. We willen onze klanten altijd verrassen met seizoensgebonden en verse menu-opties. Van heerlijke Spaanse tapasborden tot verfrissende rosé, voor iedereen is er iets nieuws om van te genieten.

Delta Air Lines serveert een nieuwe menu in 2023

Regionale gerechten in Delta One

In 2023 voegt Delta ook een regionale touch toe aan het menu op vluchten vertrekkend uit Europa. Vertrek je vanuit Spanje, dan zal voor landing enkele tapasgerechten worden geserveerd. Reis je vanuit het Verenigd Koninkrijk of Ierland dan kun je genieten van een lekkere afternoon tea.

Niet alleen het eet- en drinkmenu van Delta in 2023 krijgt een opfrisbeurt. Delta zal vanaf komende maand op geselecteerde vluchten ook de verzorgingsproducten van Grown Alchemist plaatsen in de toiletten.

Vorig jaar kondigde Delta ook nieuwe menu opties aan voor reizigers in Premium Select. Benieuwd naar de vernieuwingen binnen het eet- en drinkaanbod van Delta check dan ons artikel over het menu in Delta’s Premium Select. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten aan boord van je vlucht, bekijk dan de website van Delta voor alles over het eet- en drinkmenu.

Delta Air Lines serveert een nieuwe menu in 2023

Nieuw cocktail menu bij Delta

Vanaf maart dit jaar zal Delta nieuwe cocktails serveren van het merk Tip Top Proper Cocktails. Delta serveert deze cocktails zowel op binnenlandse als ook internationale routes. Het menu dat is vernieuwd is vooral voor reizigers in de Business Class van de maatschappij. De nieuwe cocktails zijn voor alle cabines beschikbaar, al dan niet tegen een vergoeding.

Tip Top Proper is sinds 2021 Delta’s partner op het gebied van cocktails. Je kunt onder andere cocktails als de Espresso Martini, Bee’s Knees en Negroni verwachten. Vanaf dit jaar zal er ook meer gerouleerd worden in de verschillende soorten cocktails aan boord.

Delta Air Lines serveert een nieuwe menu in 2023

Bron & Beeldmateriaal: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *