Nog even korting bij Transavia op veel bestemmingen2 min leestijd

Toestel van Transavia op de luchthaven van Rotterdam The Hague (Bron: Rotterdam The Hague Airport)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de start van het nieuwe jaar zijn veel mensen weer op zoek naar een mooie bestemming om op reis te gaan. Transavia speelt daar slim op in met korting op veel bestemmingen. Maar wees er snel bij, de huidige kortingen gelden nog tot en met dinsdag 24 januari 2023! Check ook ons promotie overzicht voor andere interesse travel deals.

Korting bij Transavia

Met de lente in het vooruitzicht heeft Transavia diverse bestemmingen nu extra gunstig geprijsd. Je kunt al een vliegticket boeken vanaf € 43. Deze prijs is een vanaf-prijs op basis van een enkele reis. Voor diverse bestemmingen is er nog redelijke beschikbaarheid van die tarieven. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de reisdata van jouw voorkeur. Let op dat de korting nog geldig is voor boekingen tot en met dinsdag 24 januari 2023. De reis moet uiterlijk in juni 2023 plaatsvinden. Vliegtickets met korting kun je bij Transavia online aanschaffen.

Bestemmingen met de laagste prijs

Je vraagt je natuurlijk meteen af welke bestemmingen dan het beste geprijsd zijn. Hier volgt een overzicht: Bilbao, Alicante, Barcelona, Valencia en Lissabon hebben de laagste ticketprijzen. Vanuit Lissabon kun je zelfs terugvliegen voor € 33 per persoon. Het gaat hier om vertrek vanuit Eindhoven Airport.

Nog even korting bij Transavia op veel bestemmingen (Bron: Transavia)

Bergerac, Ibiza, Malaga, Napels, Pisa, Sevilla, Porto, Barcelona en Thessaloniki zijn te boeken voor onder de € 60 per enkele reis. Voor deze bestemmingen vertrek je vanuit Amsterdam Airport Schiphol.

Nog even korting bij Transavia op veel bestemmingen (Bron: Transavia)

Vanuit Rotterdam-The Hague Airport vlieg je vanaf € 55 naar onder meer Faro en Milaan-Bergamo. Deze bestemmingen zijn gemakkelijk online bij Transavia aan te kopen.

Nog even korting bij Transavia op veel bestemmingen (Bron: Transavia)

Tip: voor een toeslag van € 5 kun je 250 Flying Blue miles verdienen. Boek je een Plus of Max tarief dat loopt dit zelfs op tot 2.000 miles en 16 XP.

Transavia Boeing 737

De Nederlandse low cost carrier Transavia vliegt met een vloot van Boeing 737-700 en -800 toestellen. De Boeing 737-700 heeft 149 stoelen in een 3-3 configuratie. De grotere Boeing 737-800 beschikt over 189 plekken, tevens in een 3-3 configuratie. Transavia biedt enkel een Economy Class. Alle stoelen zijn dus hetzelfde. Check ons Transavia Best Seat Guide artikel om de beste stoel aan boord te vinden!

Een deel van de vloot is voorzien van het Boeing Sky interior. Deze speciale LED-verlichting moet voor een hoger comfort aan boord zorgen. De vliegtuigstoelen van Transavia zijn bekleed met het zogenaamde E-Leather. Dit materiaal zorgt voor een beter zitcomfort en door een lager gewicht draagt het bij aan een besparing op brandstof en reinigingskosten.

Bron beeldmateriaal en screenshots: Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *