Delta Airlines geeft Premium Select een upgrade2 min leestijd

Delta Airlines geeft Premium Select een upgrade

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Premium Economy is inmiddels gemeengoed bij de meeste grote airlines. KLM kondigde onlangs nog de nieuwe Premium Comfort cabine aan en is daarmee wat laat zou je kunnen zeggen. Sommige maatschappijen werken namelijk al aan een verbetering van hun Premium product. Zo maakt het Amerikaanse Delta bekend de Premium Select cabine een upgrade te geven, ook op trans-Atlantische routes.

Upgrade in Premium Select

Al in 2017 kwam Delta met het een Premium Economy product. Bij Delta wordt dit Premium Select genoemd. Om met de tijd mee te gaan is Delta Airlines genoodzaakt het product in Premium Select een upgrade te geven. De upgrade zit hem niet in nieuwe stoelen, maar in de service die je krijgt. Zo zal de nadruk komen te liggen op de verbeterde maaltijden, evenals de amenities en de algehele service.

De upgrade in Premium Select komt beschikbaar op zowel trans- Pacifische routes als trans-Atlantische routes. Delta biedt vanuit Amsterdam onder meer naar New York JFK en Boston de Premium Select cabine aan. Delta vliegt ook vanuit Brussel met Premium Select. Vluchten kun je boeken bij Delta zelf, maar ook via Google Flights of Momondo.

De Premium Economy cabine van Delta heet Premium Select (Bron: Delta)

Maaltijden in Premium Select

Vanaf 20 september 2022 zal Delta haar klanten voorzien van een nieuw menu aan boord. De gerechten zullen meer lokale ingrediënten bevatten. De maaltijden zullen meer gefocust zijn op het seizoen, maar ook vaker gebaseerd zijn op plantaardige voedingsmiddelen. Klanten kunnen onder andere kiezen uit:

  • Gestoofde runderrib met aardappel en een jus van groene peper.
  • Impossible Meatball met polenta, pomodorinisaus en broccolini.
  • Honing harissa kippendijen met jollof rijst en gestoofde groentes. Als nagerecht mangomouse met mango-passievruchtcompote.

Delta Airlines geeft Premium Select een upgrade

De maaltijden zullen geserveerd worden speciaal voor Premium Select gemaakt servies met ‘zilveren’ bestek en glaswerk. Ook zal er meer aandacht worden besteed aan de momenten tussen de maaltijden door. Zo is er een ‘bubbles & bites’ moment kort na het opstijgen. Ook is er een premium snack mand aanwezig.

Nieuwe amenity kits in Premium Select

In oktober komt Delta ook met nieuwe amenity kits voor reizigers in Premium Select. Deze kits zijn handgemaakt door het merk Someone Somewhere. De kits zullen in drie varianten verkrijgbaar zijn. Een daarvan is roze en staat in het teken van Breast Cancer Awareness Month. De huisverzorgingsproducten in de nieuwe amenity kit zijn van Grown Alchemist. Denk hierbij aan lipbalsem met vanille en watermeloen-smaak en een verfrissingsdoekje met vanille en sinaasappel-geur. De Premium Select amenity kit wordt voor het serveren van de eerste maaltijd uitgedeeld.

Maar er is meer om het comfort aan boord een upgrade te geven. Zo komt Delta ook met een nieuw memory-foam kussen, verbeterde noise-canceling headsets en dekens gemaakt van gerecyclede materialen.

Bron & Beeldmateriaal: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *