Delta hervat deze winter de route naar Tampa1 min leestijd

Delta A330-300 ©Delta Air Lines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta vliegt deze winter weer tussen Amsterdam Airport Schiphol en Tampa International Airport in de Verenigde Staten. In de winter vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar Orlando in Florida.

Delta hervat route naar Tampa

Delta is in mei 2019 gestart met de route tussen Amsterdam Airport Schiphol (AMS) en Tampa International Airport (TPA). Vanwege de Covid-19 pandemie is de route echter in 2020 geschrapt. Vanaf 26 oktober 2024 vliegt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij dus wel weer op de route.

De vlucht naar Tampa vertrekt om 12.35 uur uit Amsterdam en komt om 16.55 uur lokale tijd aan in Tampa. De Terugvlucht vertrekt om 19.55 uur lokale tijd uit Tampa en komt de volgende dag om 10.45 uur aan in Amsterdam.

Airbus A330-300

Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A330-300 in. In dit toestel is een Delta One cabine te vinden met 34 stoelen in een 1-2-1 opstelling. Aan boord zijn ook 21 Premium Select stoelen te vinden. In Comfort+ en Economy Class staan de stoelen in een 2-4-2 opstelling.

Deze winter is vliegt partner KLM ook naar Miami in Florida. Daarnaast vliegt Delta het hele jaar tussen Nederland en Atlanta (ATL), Boston (BOS), Detroit (DTW), Minneapolis/St Paul (MSP), New York (JFK), Portland (PDX), Salt Lake City (SLC) en Seattle (SEA).

Bron afbeeldingen:Delta/InsideFlyer – Christian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *