Delta heropent Sky Club Lounge in Nashville2 min leestijd

Delta heropend Sky Club Lounge in Nashville

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In 2020 startte de verbouwing van de Delta Sky Club Lounge in Nashville (BNA). Na twee jaar is de verbouwing klaar en kan de nieuwe Sky Club Lounge in Nashville opnieuw geopend worden. Met meer ruimte voor reizigers en meer comfort is het de ideale plek om je reis te starten of even te ‘pauzeren’.

Booming Nashville

Delta ziet de vraag naar vliegreizen naar Nashville toenemen. Zowel het reizigersaantal met een toeristischdoel als ook reizigers die komen voor werk neemt gestaag toe. Nashville is dus in trek en de verouderde lounge was niet meer voldoende. Ook is de verbouwing en modernisering van deze lounge in Nashville in lijn met het plan van Delta Air Lines om lounges een upgrade te geven.

Nashville is de hoofdstad van de staat Tennessee en staat bekend om een rijke muziekhistorie. Daarom is Nashville ook wel de ‘Music City’ en staat het bekend als de hoofdstad van de countrymuziek.

Delta Sky Club Lounge Nashville heropend

Op 10 juni jongstleden is de vernieuwde Delta Sky Club Lounge op Nashville International Airport heropend. Door de verbouwing is er nu 10.000m2 aan ruimte wat resulteert in bijna 200 meer zitplekken ten opzichte van de oude lounge. Met 13.500m2 is er ruimte voor afgeschermde ruimtes, een soort eetkamer en huiskamer. De vernieuwde keuken biedt reizigers serveert verbeterde maaltijden die ook aansluiten bij het seizoen of door de chef kok zijn bedacht.

In de lounge is zeker een touch van Nashvilles Music City terug te vinden. Zo zijn de houten latten op de muur en het plafond een verwijzing naar gitaarsnaren en hangt er een kroonluchter in de vorm van een plectrum. Ook is er een ode gebracht aan enkele muzieklegendes in de vorm van een legokunstwerk.

Voor de reiziger

Om de reiziger verder te voorzien in een goede service zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je inchecken bij de receptie van de lounge, maar ook bij een van de drie zelfbedieningskiosken. Is er een genderneutraal toilet en zorgt speciaal glas voor reductie van warmte en verblinding. Qua eet- en drinkopties zijn er ook verbeteringen. Zo is er een geheel nieuwe premium bar te vinden waar keuze is uit een assortiment regionale whisky’s, bourbons en rogge (jenever). Voor de verschillende wijnen is een speciale wijnkast op temperatuur beschikbaar.

Met de heropende Sky Club Lounge in Nashville en 36 vluchten per dag naar een van de Delta hubs in de Verenigde Staten wil Delta zich meer profileren als premium airline op de luchthaven. Zo vliegt Delta onder andere Atlanta (ATL), Salt Lake City (SLC), New York (JFK/LGA) en Los Angeles (LAX). Business Classreizigers en elite plus leden kunnen kosteloos gebruikmaken van de Delta Club lounge in Nashville.

Delta heropend Sky Club Lounge in Nashville
Bron: flight connections.com

Bron & Beeldmateriaal: Delta Air Lines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *