De VS is in trek, ook SAS gaat frequenter vliegen

De VS is in trek, ook SAS gaat frequenter vliegen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is altijd interessant wat maatschappijen gaan veranderen aan hun dienstregeling. Vliegt er een bestemming uit, of komt er juist een bij. Ook kiezen maatschappijen er soms voor frequenter te vliegen op een bepaalde bestemming. Onlangs zagen we dit al bij KLM, Emirates maar ook Finnair. Het heeft er natuurlijk alles mee te maken dat een bestemming wel of niet in trek is en er dus daadwerkelijk iets mee te verdienen valt. Ondanks dat er naar de VS steeds meer spelers heen en weer hoppen, lijkt het toch nog een lucratieve business om frequenter te gaan vliegen op deze regio. Zo kiest ook SAS ervoor om vanaf de nieuwe zomerdienstregeling frequenter naar Boston te vliegen.

Business en leisure

SAS heeft gemerkt dat Boston al lang niet alleen interessant is voor de zakelijke reizigers. Boston is bij SAS toegevoegd in 2016 aan haar bestemmingen, dus nog vrij ‘jong’ bij de Scandinavische maatschappij. Het is een bruisende stad met veel culturele attracties samen met de lokale cultuur van de Amerikaanse oostkust, aldus Karl Sandlund (EVP Commercial SAS). In dit artikel lees je meer over de Amerikaanse stad Boston.

Boston

Frequentie

Op dit moment vliegt SAS vier dagen in de week vanaf de luchthaven Copenhagen Airport, Kastrup. In de het aankomende winterseizoen zal er een korte onderbreking zijn van de vluchten naar Boston. Er zal vanaf 31 maart weer gevlogen gaan worden op Boston, met start met vier keer per week. Vanaf 6 mei 2019 tot en met 27 september 2019 zal er daarna dagelijks worden gevlogen vanuit Kopenhagen naar Boston. Zowel vanuit de verschillende Scandinavische landen alsook vanuit verschillende andere Europese landen zal er een goede aansluiting zijn om de internationale vlucht naar Boston.

Bron: SAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *