Lufthansa organiseert gratis conferentie in de lucht2 min leestijd

Bron: Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Airlines doen er alles aan om reizigers het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een beetje inspiratie en kennis van de actuele ontwikkelingen op dit gebied kan dan geen kwaad. Eind september dit jaar wordt er een internationale conferentie georganiseerd in Boston over de reiservaring in de luchtvaartindustrie. Lufthansa organiseert een wel heel bijzonder gratis openingsevent op grote hoogte. Vlieg jij ook mee met het FlyingLab?

Van München naar Boston

Op 22 september voert Lufthansa een speciale vlucht uit van München (MUC) naar Boston (BOS). Tijdens de ‘Lufthansa FlyingLab APEX EXPO‘ krijgen deelnemers alvast een voorproefje van de conferentie in Boston. Deze exclusieve vlucht zal worden uitgevoerd met de Airbus A350 met vluchtnummer LH424. De vlucht zal vooraf gegaan worden door een exclusief verzorgd event bij de gate. De Duitse maatschappij organiseert dit event samen met dochteronderneming Lufthansa Systems. Deze tak is onder andere verantwoordelijk voor de IT systemen en alle digitale onderdelen van de airline.

Tijdens de vlucht zullen allerlei innovaties gepresenteerd en getest worden. Passagiers en deelnemers van de conferentie die met deze vlucht meegaan staan heel wat te wachten. Sommige innovaties mogen namelijk tijdens de vlucht uitgeprobeerd worden. De tests kunnen erg leerzaam zijn voor Lufthansa. Feedback van de gebruikers kan direct gebruikt worden voor verdere ontwikkeling.

Programma en deelname

Er zullen tijdens de vlucht zes korte presentaties gehouden worden. Experts vertellen namelijk over hun kijk op de toekomst van de reiservaring aan boord. De presentaties worden tijdens de vlucht ook live gestreamd naar de mobiele apparaten (zoals een tablet op smartphone) van de passagiers. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld innovatieve verlichting aan boord, ontwerp van de cabine en duurzaamheid aan boord. Naast de presentaties zal er een nieuw inflight entertainment systeem beschikbaar zijn op de vlucht. Passagiers kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van virtual reality (VR) brillen van SkyLights.

Deelnemen aan het programma van de conferentie aan boord is niet duur. Het is namelijk gratis! Je hoeft alleen een stoel te boeken op deze vlucht. Het gaat om vlucht LH424 van München (MUC) naar Boston (BOS) op 22 september 2018. Voor de vlucht zelf moet je natuurlijk wel betalen. Als je meer wil weten over het programma en de vlucht kijk dan op deze speciale website. Hieronder een kort filmpje van Lufthansa met meer informatie over het concept FlyingLab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *