Finnair zet nieuwe A350 in op vluchten naar VS

Finnair zet nieuwe A350 in op vluchten naar VS

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Finse maatschappij Finnair is al druk bezig met de nieuwe dienstregeling voor de zomer van 2019. Ze hebben nu al frequentie verhogingen aangekondigd, maar ook de inzet van hun nieuwe toestel, de A350. Dit alles in het teken van de groeistrategie bij Finnair.

Nieuwe A350 bestemming

Wie vliegt er eigenlijk niet op de Verenigde Staten. De concurrentie is er zo groot, maar toch blijft het interessant je frequentie als maatschappij te verhogen naar bestemmingen in dit immense land. Finnair zal vanaf 31 maart 2019 drie keer per week naar Los Angeles vliegen. Dit zullen ze doen met hun de nieuwe A350. Het ziet er naar uit dat ze de vlucht zullen uitvoeren op dinsdag, donderdag en zondag. De heenvlucht vertrekt vanuit Helsinki om 16.40u en zal aankomen om 17.40u dezelfde dag. De terugvlucht zal ook vertrekken op dezelfde dag en wel om 19.30u met aankomst een dag later in Helsinki om 16.05u.

De Business Class beschikt over de ‘reverse herringbone stoelen’ in de 1-2-1 opstelling. In de Economy Class is een 3-3-3 opstelling. Er zijn ook een veertigtal Economy Comfort stoelen beschikbaar in dit toestel.

Finnair zet nieuwe A350 in op vluchten naar VS
Business Class stoelen in A350 van Finnair
Finnair zet nieuwe A350 in op vluchten naar VS
Economy Cabine

Californië

Vanaf april 2019 zal er ook het een en ander veranderen op de routes Chicago en San Francisco. Tot en met april 2019 zullen er naar San Francisco drie vluchten per week worden uitgevoerd. Vanaf mei zal daar zelfs een vierde vlucht aan worden toegevoegd. Daardoor zal er in het zomerseizoen elke dag een vlucht zijn naar Californië.

De CCO van Finnair, Juha Järvinen zei het volgende over de nieuwe routes:

“We zijn blij met de uitbreiding van ons netwerk naar Noord-Amerika en een nieuwe route te vliegen met onze nieuwe Airbus A350. We hebben twee jaar geleden de route naar San Francisco geopend, wat een groot succes bleek te zijn. Dit bewijst dat Californië en de westkust erg populair zijn voor onze reizigers. We zijn er dan ook van overtuigd dat de nieuwe route naar Los Angeles hetzelfde niveau van interesse zal genereren bij onze reizigers”.

Bron: Finnair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *