Corendon start met rechtstreekse vluchten naar Curaçao1 min leestijd

Corendon Airbus A350 Iberostar

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Corendon start vanaf aankomende winter met eigen rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Curaçao. Hiermee komt er dus concurrentie op de route voor bijvoorbeeld KLM en TUI. In Curacao kun je bijvoorbeeld verblijven in het Corendon Mangrove Resort.

Corendon met Airbus A350 naar Curaçao

De reisorganisatie start vanaf 3 november met de vluchten tussen Amsterdam Airport Schiphol en Curaçao. Op de route zullen vijf vluchten per week ingezet worden. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A350-900. Corendon huurt dit toestel van World2Fly.

In de Airbus A350-900 is plaats voor maar liefst 432 passagiers. Deze passagiers reizen allemaal in Economy Class. In het toestel is geen Premium Comfort/Premium Economy of Business Class cabine aanwezig. Wil je in een luxere cabine reizen, dan heb je de optie vanaf Amsterdam om te reizen met TUI of KLM.

De stoelen in het door Corendon gehuurde Airbus A350 toestel staan in een 3-3-3 opstelling. Enkele passagiers kunnen kiezen uit een stoel met meer beenruimte. Deze staan voornamelijk bij de nooduitgangen. Je kunt via deze link een virtueel kijkje nemen in het toestel.

airbus-a350-900 World2Fly Corendon

Als je een vlucht boekt bij Corendon die uitgevoerd wordt met de Airbus A350, dan is er handbagage inbegrepen. Ruimbagage en een eventuele parkeerplek op de luchthaven kun je apart bijboeken.

Normaliter kocht de organisatie stoelen in bij KLM. Nu komen daar dus eigen vluchten bij. Het is op dit moment niet duidelijk of de samenwerking met KLM in stand blijft en of je ook boekingen kunt maken met een vlucht die uitgevoerd wordt door KLM.

Corendon Mangrove Beach Resort Curaçao Curio Collection by Hilton
Corendon Mangrove Beach Resort Curacao Curio Collection by Hilton (Bron: Corendon)

Afbeeldingen ©Corendon/World2Fly

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    “Enkele passagiers kunnen kiezen uit een stoel met meer beenruimte.”

    Wie zijn die enkele passagiers die dat kunnen, en waarom kan grote meerderheid van de passagiers dat niet?

    En wat kunnen die enkele passagiers nu precies uit die ene stoel kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *