Emirates lanceert gratis WiFi voor Skywards leden2 min leestijd

Emirates lanceert gratis WiFi voor Skywards leden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nadat eerder dit jaar Delta Air Lines en later ook Etihad al gratis WiFi voor haar elite leden lanceerden, blijft Emirates niet achter. De maatschappij met thuisbasis Dubai is dan ook de volgende die het gebruik van WiFi aan boord geheel gratis gaat maken, in dit geval voor Emirates Skywards leden.

Gebruik van WiFi bij Emirates

Het is goed te zien dat steeds meer maatschappijen de overstap maken naar (gratis) WiFi aan boord van hun vliegtuigen. Kanttekening is dat het natuurlijk werkzaam moet zijn, en daar schort het nog wel eens aan. Delta Air Lines heeft het zeker op binnenlandse vluchten al goed voor elkaar, maar ook het Australische Qantas doet het goed op binnenlandse vluchten, weten we uit eigen ervaring.

Emirates gaat nu ook verschillende WiFi-paketten gratis aanbieden voor haar Skywards leden. Je hoeft hier niet eens de hoogste status te hebben. Echter, Emirates biedt wel verschillende pakketten aan voor verschillende levels binnen hun loyaliteitsprogramma, evenals de cabine waarin je reist.

Emirates lanceert gratis WiFi voor Skywards leden

De WiFi-pakketten bij Emirates

Emirates hanteert op het moment van schrijven de volgende tarieven:

 • Unlimited Chat, afhankeijk van de vluchtduur kost dit tussen de $2,99 en $5,99. Je kunt de gehele vlucht appen via WhatsApp, iMessage, Facebook Messenger, WeChat, Line of Viber. Voor Skywards leden (elke status) is dit pakket gratis.
 • Unlimited Surf, afhankelijk van de vluchtduur kost dit je tussen de $9,99 en $19,99. Deze prijs komt overeen met bijvoorbeeld Etihad.
  • Ben je Skywards Blue lid, dan is dit gratis wanneer je vlieg in Emirates First Class.
  • Reis je in Business of First Class, dan is dit pakket gratis als je Skywards Gold of Silver bent.
  • Heb je de Platinum status bij Emirates Skywards, dan is dit pakket, maar ook het unilimited chat pakket de gehele vlucht gratis, ongeacht de cabine waarin je reist.
 • Easy connect is enkel beschikbaar in een aantal regio’s. Je hebt dan ongelimiteerde data voor 30 minuten. Dit kost je $9,99.

Emirates lanceert gratis WiFi voor Skywards leden

Hoe maak je gebruik van deze gratis WiFi-pakketten?

Om gebruik te maken van de gratis WiFi-pakketten bij Emirates, moet je in het bezit zijn van een Skywards account. Je kunt je hier gratis voor aanmelden via deze website van Emirates. Afhankelijk van welk voordeel je wilt genieten heb je een hogere status nodig. Maar ook met Skywards Blue kun je al gratis gebruikmaken van het unlimited chat pakket.

Om uiteindelijk gebruik te maken van een van de pakketten, moet je je Emirates Skywards nummer toevoegen aan je boeking. Dit doe je eenvoudig in de Emirates App of via de website. Let op dat je dit 24 uur voorafgaand aan je vlucht doet. Hierna kun je met deze gegevens tijdens de vlucht verbinden en gebruikmaken van de gratis service van Emirates.

Bron & Beeldmateriaal: Emirates

Reacties

 1. JdV zegt

  En klem blijft gewoon 18 euro vragen voor brakke wifi die de helft van de tijd niet werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *