Etihad introduceert gratis WiFi aan boord2 min leestijd

Etihad introduceert gratis WiFi aan boord

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nog even werken aan boord tijdens je vlucht, of een appje naar het thuisfront sturen? Bij steeds meer luchtvaartmaatschappijen kan het, ook kosteloos. Het Amerikaanse Delta Air Lines loopt helemaal voorop door het geheel gratis aan te bieden. Etihad introduceert nu nieuwe WiFi pakketten, waar van een deel gratis is.

Wi-Fly pakketten Etihad

Voor de reiziger die graag connected wilt blijven tijdens de vlucht, biedt Etihad verschillende Wi-Fly pakketten aan. Deze pakketten kunnen worden aangeschaft op vluchten die worden uitgevoerd met wide-body-toestellen.

De Wi-Fly pakketten zijn vernieuwd en deels gratis. De volgende pakketten kunnen voortaan worden gekozen tijdens je vlucht:

  • Wi-Fly Chat (vluchten tot 7 uur): Dit WiFi pakket kost $2,99 en is gratis voor Etihad Guest leden.
  • Wi-Fly Chat (vluchten vanaf 7 uur of langer): Dit pakket kost $4,99 en is ook gratis voor Etihad Guest leden.
  • Wi-Fly Surf (vluchten tot 7 uur): Dit pakket kost $9,99.
  • Wi-Fly Surf (vluchten vanaf 7 uur of langer): Dit pakket kost $19,99.

Etihad introduceert gratis WiFi aan boord

Om gebruik te maken van het gratis Wi-Fly Chat pakket dien je voorafgaand aan de vlucht al in het bezit te zijn van een Etihad Guest-account. Heb je deze nog niet, maak hier dan je Etihad Guest-account aan. Bij het Wi-Fly Surf pakket heb je onbeperkte data voor de gehele vlucht.

First Class, Etihad Platinum & Exclusive

Vlieg je in First Class of ben een Etihad Guest Platinum of Exclusive lid, dan is het Wi-Fly Surf pakket voor de gehele vlucht gratis. Etihad Guest Gold leden krijgen 25% korting op het tarief. Vlieg je in Etihad’s Business Class, dan is WiFi niet kosteloos inbegrepen en ontvang je ook geen korting op het Wi-Fly Surf pakket.

We weten hoe belangrijk het voor onze gasten is om verbonden te blijven, daarom zijn we verheugd om een extra gratis voordeel voor Etihad Guest-leden te introduceren en nodigen we iedereen uit om zich aan te melden voordat ze vliegen om onmiddellijk van dit voordeel te profiteren. Wi-Fly-abonnementen bieden onbeperkte data en zijn geldig voor de duur van de vlucht, wat betekent dat onze gasten gemakkelijk kunnen bijpraten op sociale media, werken of browsen zoals ze willen.

Antonoaldo Neves (Etihad CEO)

Bron & Beeldmateriaal: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *