Winnaar bekend: Win een trip naar New York met Norwegian Airlines

Norwegian contest

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Contest gesloten – De winnaar heeft bericht ontvangen: gefeliciteerd!

De gelukkige winnaar heeft bericht ontvangen, check snel je email om de prijs in ontvangst te nemen.

Altijd als eens naar New York gewild? Dan is dit misschien jouw kans! Insideflyer geeft namelijk een flight voucher weg van Norwegian Air Shuttle voor een retourtje New York inclusief ruimbagage, stoelreservering en maaltijd voor 2 personen. Om mee te doen moet je iemand zien te vinden die met je mee wilt – dat zou niet moeilijk moeten zijn.

New York is een geweldige stad en heeft als bestemming veel te bieden. De prachtige skyline ziet er niet alleen mooi uit maar achter ieder raam bruist er leven. Naast de bekende toeristische hoogpunten zoals times square en het vrijheidsbeeld is er op iedere straathoek iets nieuws te ontdekken.

Norwegian rechtstreeks naar New York

Vanaf 7 mei vliegt Norwegian rechtstreeks vanaf Schiphol naar New York-JFK. Vandaar dat we 2 van onze InsideFlyer lezers de kans willen geven deze route meteen uit te proberen. Als opkomende long-haul airline bieden ze een one way aan in economy vanaf €159,90 inclusief belastingen. Wil je premium vliegen is dit €539,90. Via Norwegian Reward verdien je met iedere boeking minimaal 2% terug in CashPoints en zo spaar je voor de volgende reis.

Dit is op zichzelf al een prima deal, maar je hebt nu dus de kans om 2 keer een return ticket te winnen. Afhankelijk van de data waarop je vliegt is deze prijs zo’n €1000,- tot €1800,- waard.

Norwegian Boeing 787-900
Norwegian vliegt met de nieuwe Dreamliner rechtstreeks naar New York vanaf Schiphol. Hier kun je een 360º video van de cabine bekijken. De maatschappij is van 2015 tot 2017 door SkyTrax uitgeroepen tot beste low-cost long-haul maatschappij ter wereld.

Wil jij meedoen aan de contest en een trip naar New York winnen?

 1. Schrijf je via deze pagina in met je naam en e-mail adres.
 2. Laat ons hier in het forum weten met wie je naar New York wilt en waarom.

Hierna maak je dan kans op 2 tickets van en naar New York met Norwegian Airlines. De actie loopt tot maandag 12 maart 12:00 uur. Nadat de winnaars bekend zijn zullen zij hun flight voucher ontvangen waarmee ze de vlucht kunnen boeken. Zodra de winnaars gecontacteerd zijn zullen we dit op het forum bekend maken.

Regels:

 • Je kunt meerdere deelnames verkrijgen door de contest te delen via de contest pagina. Vul je naam en e-mail adres in om je persoonlijke url te ontvangen of de share button te kunnen gebruiken om nog een deelname te krijgen.
 • Met meerdere forum posts ontvang je geen extra deelnames.
 • De wedstrijd loopt tot 12 maart 2018 tot 12:00 uur ’s middags.

Disclaimer: 

Je e-mail adres zal niet gedeeld worden met derden maar kan eventueel via InsideFlyer gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners omdat je automatisch toegevoegd wordt aan de nieuwsbrief. Door deel te nemen aan deze contest ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet aansprakelijk voor het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk daarbij aan de bezorging door een derde partij of technische redenen. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Reacties

 1. Robin zegt

  Bevriend zijn we al 27½ jaar – hm, dat klinkt als een jubileum om te vieren.
  Want deze vriendschap is een geschenk!
  Ongelofelijk eigenlijk.
  Nog nooit zijn we samen op vakantie of “weg” geweest,
  omdat dit voor mij niet mogelijk was.
  Samen met Norwegian Airlines naar New York
  zou een onvergetelijk hoogtepunt zijn
  en wie weet: de start van een jaarlijkse traditie
  in “het land van de onbegrensde mogelijkheden”

 2. Dolf Brouwers zegt

  Graag neem ik mijn kleindochter Kirsten mee , haar moeder is overleden aan een zeldzame vorm van Kanker (SNUC) en ons verdriet is groot, een uitstapje door de Big Apple is een goede manier om even van het verdriet los te komen.

 3. Reispiratie - Chun zegt

  Wat een gave actie van jullie i.s.m. met Norwegian! Ik ga graag met mijn vader naar New York, na vele keren in Azië te zijn geweest wordt dit voor ons de eerste keer in de Verenigde Staten of überhaupt in Noord of Zuid-Amerika.

 4. Gerda zegt

  Dat zou gaaf zijn, om met mijn dochter Stephanie met Norwegian naar New York te vliegen! Kan mijn dochter op haar blog daar ook over vertellen! Reizen doet we graag en ook geweldig dat ze dan CashPoints kan sparen voor haar volgende reis!! En mijn man die spotter is kan dan gelijk deze mooie nieuwe Dreamliner op de foto zetten en ons uitzwaaien!
  Geweldig kans en actie van jullie om de andere kant van de wereld te ontdekken in een stad met zoveel bezienswaardigheden! Lijkt me fantastisch en een onvergetelijke ervaring!

 5. Davy zegt

  Mocht ik deze tickets winnen, dan zou ik samen met mijn vrouw de Big Apple gaan verkennen en opzoek gaan naar sterke verhalen / beelden om ze achteraf in een toffe blogpost te delen met insideflyer.nl en Norwegian Airlines.
  #fingerscrossed
  Gr
  Davy en Wendy

 6. Paul Stoel zegt

  Mijn vriendin wil niet met me trouwen. Dus neem ik haar mee naar New York!
  We zijn er allebei nog nooit geweest en hoor er veel goede verhalen over. 🙂

 7. Marijke zegt

  Heel graag ga ik met mijn man naar New York met Norwegian Airlines. Over een kleine maand is mijn man jarig en een trip naar NY stond al langer op de verlanglijst. Een leuker verjaardagcadeau kan ik niet bedenken!

 8. Henriette zegt

  Ik wil graag met mijn man naar New York. We hebben ons 25 jaar samenzijn niet kunnen vieren en dat zou met een NY trip nu dan heel mooi kunnen.

 9. Reda zegt

  Mijn moeder, die werkt zo hard elk jaar en dan thuis ook nog hard werken voor haar gezin. Is al al heel lang niet op vakantie gegaan en ze houdt van fashion dus dan s NY wel de meest geschikte plek om te bezoeken wordt ze heel blij van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *