Nieuwsflits: Norwegian vanuit Amsterdam naar New York!

norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian heeft vandaag enkele nieuwe routes aangekondigd en daar zit ook voor de reizigers uit Nederland en België goed nieuws bij. De Noorse maatschappij vliegt namelijk vanaf mei 2018 rechtstreeks tussen Amsterdam Schiphol en New York JFK!

De vluchten tussen Nederland en de VS starten op 7 mei 2018 en zullen met een Boeing 787 verzorgd worden. Norwegian vliegt vandaag al vanuit de Scandinavische steden Kopenhagen, Helsinki, Oslo en Stockholm naar Amsterdam.  Daar komen dus in mei volgend jaar 4 vluchten per week naar the Big Apple bij.

De CEO van Norwegian, Bjørn Kjos, is opgetogen met deze nieuwe route: “Norwegian kende al een sterke groei in 2017. En met deze nieuwe route naar New York wordt reizen naar de VS gemakkelijker en goedkoper voor de Nederlandse reiziger.”

norwegian
ceo Bjørn Kos in een Premium Cabin stoel aan boord een Norwegian 787

De prijzen voor vluchten in economy naar JFK starten aan €199 enkele reis.  Voor Norwegian’s Premium Cabin betaal je vanaf €539 voor een enkele reis.  Reizigers in Premium Cabin kunnen onder andere gebruik maken van een eigen check-in desk, fast track bij de veiligheidscontrole en lounge toegang.  Ook krijgen ze voorrang bij het instappen en zijn alle maaltijden en drankjes inbegrepen in de prijs.  De vlucht kan vanaf vandaag geboekt worden op de website van de maatschappij. Via de fare finder op de website kan je ook precies zien wanneer je het goedkoopst naar New York kan.

Het vluchtschema ziet er als volgt uit:

AMS – JFK:
Uitgevoerd op: maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag
Vertrek: 12h25 – Aankomst: 14h25

JFK – AMS
Uitgevoerd op: maandag, woensdag, vrijdag, zondag
Vertrek: 18h30 – Aankomst 7h30 (op de volgende dag)

Ook vanuit andere Europese steden worden nieuwe routes richting de VS gelanceerd.  Vanuit Madrid kan je binnenkort met de Noren naar Los Angeles en JFK.  En vanuit Milaan Malpensa wordt er een route naar Los Angeles opgestart.  Op dit moment vliegt Norwegian al trans-atlantisch uit 13 andere Europese steden.

Norwegian Reward

Het spreekt voor zich dat je ook op deze nieuwe vluchten naar New York de Norwegian Reward Cashpoints en rewards kan verdienen. Meer info over wat je met Cash Points kan doen en wat die rewards precies inhouden vind je terug in dit artikel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *