Conrad Hongkong

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hongkong is een geweldige stad met ongelofelijk veel keuze met betrekking tot hotels. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Voor mijn 3 daags verblijf in de stad viel mijn oog op het Conrad Hongkong. Conrad maakt deel uit van de Hilton groep en ik had nog nooit eerder in één geslapen, maar voor alles dus een eerste keer en zo belande ik dus in het Conrad.

Conrad HKG


Aankomst & Check-in
Na aankomst op de luchthaven ben ik met de trein richting Kowloon gegaan en vanaf daar kon je heel makkelijk de gratis shuttle naar het hotel pakken. Eenmaal aangekomen werd ik netjes ontvangen en vriendelijk verzocht richting de check-in te gaan.

Receptie Conrad HKG
Receptie Conrad HKG


In het begin was het even verwarrend omdat het hotel een aparte check-in en check-out balie heeft en dit niet helemaal duidelijk stond aangegeven en ik in de rij stond bij de verkeerde balie. Maar zoiets kan natuurlijk gebeuren en mag de pret niet drukken. Ik werd netjes geholpen en binnen 3 minuten stond ik in de lift naar mijn kamer!

Lobby
Lobby

Kamer

Ik had een executive kamer gekregen op een van de hogere verdiepingen. De kamer was ruim en comfortabel ingericht en een uitzicht waar ik op de 1e dag niet zo blij van werd maar de volgende ochtend, toen de zon scheen werd ik wakker en ik deed de gordijnen openen dacht: wauw, geweldig!

Bed
Bed
Conrad Knuffelbeertje
Conrad Knuffelbeertje
Geweldig uitzicht
Geweldig uitzicht

Ook de badkamer was van goed formaat met een aparte douche en bad en ook een televisie in de badkamer zodat je non stop door kunt kijken (voor diegene die tv verslaafd is).

Badkamer
Badkamer

Het feit dat ik op de executive floor zat betekende ook gelijk dat ik toegang had tot de lounge die te bereiken was met of de lift of een aparte trap. (Waar alleen mensen in de executive kamers toegang tot hebben)

Executive lounge
Executive lounge
Lounge
Lounge

De lounge was zich een goede ruimte alleen in de ochtend en aan het begin van de middag toch echt wel heel erg druk met mensen, bijna te druk!

Faciliteiten
Het hotel heeft ongelofelijk veel restaurants. Van ‘Fine dining’ tot buffetten met all you can eat. Waar je ook maar zin in hebt het hotel heeft er wel een restaurant voor! Dat zorgt er ook voor de het ontbijt in de ochtend heel erg uit goed uit ziet!

ontbijt in de ochtend
ontbijt in de ochtend
Geweldig roomservice ontbijt
Geweldig roomservice ontbijt

Daarnaast heeft het hotel een buitenzwembad, een gym en wat winkeltjes en het hotel ligt bovenop een shopping mall en de mall is weer verbonden met de metro. Dus wat je ook zoekt en of nodig hebt het is altijd in de buurt van het hotel.

Zwembad
Zwembad
Restaurant
Restaurant

Conclusie

Mijn verblijf in het hotel was ontzettend goed. Goede service, mooie & ruime kamers en voor mij een goede locatie en makkelijk ook met de metro te bereiken. Een volgend verblijf in Hongkong zal zeker in het Conrad HKG zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *