Ebookers.nl lanceert Bonus+2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ebookers.nl, is een merk van het internationale bedrijf Orbitz Worldwide en is één van Europa’s grootste online reisbureaus. Klanten hebben er immers een keuze uit meer dan 250 luchtvaartmaatschappijen, +110.000 hotels wereldwijd en de meeste autoverhuurbedrijven.  Het bedrijf introduceerde onlangs haar eigen loyaliteitsprogramma Bonus+.

Met Bonus+ krijgen reizigers direct korting op de volgende hotelboeking of sparen voor meer gratis extra’s zoals Wi-Fi, een hotelontbijt of het kosteloos inchecken van ruimbagage. De lancering van Bonus+ valt samen met de nieuwe look and feel van ebookers.nl.

ebookers4

Eefje Mol, Marketing Manager Benelux bij ebookers.nl: “Bonus+ is voor iedereen gratis toegankelijk via onze website en de ebookers-apps. Het werkt snel, is flexibel en eenvoudig te gebruiken. Bijvoorbeeld: na het boeken van een vlucht op ebookers.nl, ontvangt de reiziger binnen een seconde de ‘Bonus+’ op zijn persoonlijke account. Deze is vervolgens direct te gebruiken voor korting op de volgende hotelovernachting.”

Direct korting op een hotelboeking

Bonus+ leden ontvangen een percentage van hun bestedingen retour in de vorm van Bonus+. Bij het maken van hotelboekingen is dit percentage 3%, bij reispakketten 2% en bij vluchten 1%. De Bonus+ kan altijd, ook in het hoogseizoen, worden gebruikt voor korting op een hotelboeking. Voor Bonus+ leden met servicevragen is er 24 uur per dag een speciaal telefoonnummer bereikbaar.

Bonus+ beschikt over drie niveaus: Silver, Gold en Platinum. Hoe meer klanten reizen, hoe meer extra’s ebookers.nl biedt. Zo ontvangen Gold- en Platinum-leden gratis hotelupgrades. Bonus+ Platinum-leden sparen eveneens voor gratis Wi-Fi in het hotel of op het vliegveld en het gratis inchecken van ruimbagage. Ook geeft ebookers.nl de exclusieve ‘Tevredenheidsbelofte’ af: mocht de hotelkamer niet voldoen aan de wensen van de bezoeker, dan regelt ebookers.nl gratis een nieuw hotel. Een extra voordeel is dat Bonus+ in combinatie met andere spaarprogramma’s (zoals airmiles) of kortingscodes te gebruiken is. Boekingen via ebookers.nl met smartphone en tablet zijn het afgelopen jaar verdubbeld. Dit stond ook centraal bij de vormgeving van Bonus+ en daarom ontvangen Bonus+ gebruikers die via de app boeken extra Bonus+: 5% op hotels en 2% op vliegtickets.

ebookers2

ebookers3

Nieuwe website

Ook de website van het bedrijf werd in een nieuw jasje gestoken en omdat tegenwoordig meer dan 25% van de boekingen gebeuren via mobiele apparaten kreeg ook de app en de mobiele website van ebookers.nl een update.

ebbokers

Ga voor meer informatie over Bonus+ naar www.ebookers.nl/bonus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *