Club Carlson Dream Deals

club carlson dream deals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Club Carlson, het loyaltyprogramma van de Carlson Rezidor hotel groep, komt deze week met een nieuwe promotie. Het betreft de zogenaamde Club Carlson Dream Deals waarbij je hotels kan boeken met een korting die oploopt tot 30%.

club carlson dream deals

De Club Carlson Dream Deals promotie loopt vanaf 9 juni tot 14 juni en via de pagina van de promotie kan je hotel deals boeken verspreid over de hele wereld. De boekingen met korting gelden enkel voor overnachtingen die plaats vinden in de periode vanaf 20 juni tot en met 4 september 2016!

Club Carlson Dream Deals

De promotie houdt in dat je overnachtingen kan boeken bij hotels van het Club Carlson loyaltyprogramma, dit zijn hotels zoals Radisson, Radisson Blu, Park Plaza en Park Inn. Tijdens de promotie krijg je een korting tot 30%, je krijgt gratis ontbijt én je krijgt 2500 Gold punten!

club carlson dream deals
Speciaal voor leden van het loyaltyprogramma!

Indien je nog géén lid bent van het loyaltyprogramma en je wil er graag meer over te weten komen, dan kan je via dit artikel alvast wat wijzer worden en als je besluit om lid te worden dan kan je jezelf registreren via deze link.

club carlson dream deals
Het aanbod aan bestemmingen is groot, dit is slechts een handvol…

Het leuke aan deze promotie is dat er in de Benelux een flink aantal hotels aanwezig zijn die deel uit maken van het aanbod aan Club Carlson hotels. Zo zijn er voor Nederland de volgende hotels:

club carlson dream deals
Alle hotels in Nederland

Ook in België zijn er een aantal hotels waar je eventueel overnachtingen kan boeken:

club carlson dream deals
Zin in een overnachting in België?

Alhoewel ie hierboven niet vermeld staat op de lijst, maakt het nieuwe Radisson Red hotel in Brussel ook deel uit van de Club Carlson Dream Deals en is eind juni aan een hele mooie prijs per nacht te boeken. Zeker als je deze prijs vergelijkt met de prijs die ze vroegen tijdens de opening… Onze collega’s van Jumpseat.be hebben er reeds verbleven en daar is alles over te lezen in dit artikel.

club carlson dream deals
Wie heeft er al verbleven in dit hotel?

Zijn jullie al lid van het Club Carlson loyaltyprogramma? Gaan jullie gebruik maken van de Dream Deals om een aantal leuke overnachtingen te boeken? Graag horen we het van jullie!

club carlson dream deals

Reacties

 1. Alias zegt

  Heb van Club Carlson dezelfde email ontvangen. Een aantal locaties met data ingevoerd en het verder voor als kennisgeving aangenomen. Heb niet zoveel met CC, mogelijk komt dit door het gebrek aan status en de mogelijkheid de opgebouwde punten te verzilveren voor nachten op locaties waar ik graag ben.

  Voor degene die “Gold Points” kan gebruiken, tot en met vandaag kan je deze punten kopen en krijg je er 75% bij. CC heeft zelden deze bonussen promoties en uitzonderlijk zelden zijn de 100% bonussen. Wat ik mij kan heugen was de meest recente 100% bonus twee jaren geleden. Het maximaal aantal punten dat je jaarlijks kan kopen is 40.000 punten (exclusief de bonus).
  Dit is het webadres waar je de punten kan kopen: https://www.clubcarlson.com/fgp/secure/earn/points/gateway.do?action=buy

 2. Alias zegt

  Update: eerder vandaag heeft CC mij een email gestuurd waarin men melding maakt dat het aanbod verlengd is tot zondagnacht 19 juni 2016. Dit is de URL:
  dreamdeals.parkplaza.com/nl/&facilitator=PARKPLAZAEMAILMARKETINGNEW&s_cid=em.pp.nl.20160618.dreamdeals16.publicreminder.txt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *