Virgin America Punten Promotie

virgin america

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedereen is wel bekend met Virgin Airlines, de luchtvaartmaatschappij van Richard Branson, maar niet iedereen weet dat ze ook een Amerikaanse branche hebben, namelijk Virgin America. Virgin America heeft een eigen loyaltyprogramma, Elevate, waarbij er regelmatig promoties te vinden zijn. Zo krijg je voor het openen van een account 1000 miles.

Nu biedt Virgin Atlantic vluchten aan naar Amerika, meestal vanuit London Heathrow of Manchester. Je kan bij Virgin America regelmatig goede deals vinden voor vluchten binnen de Verenigde Staten. Dit kan interessant zijn als je bijvoorbeeld met een andere maatschappij naar de VS vliegt en dan met Virgin America verder vliegt naar een bestemming binnen de VS.

Vanaf 26 mei tot en met 24 juni loopt er een promotie om award miles te kopen waarbij je een bonus krijgt die varieert 30 tot 60%.

virgin america

Virgin America – Punten Kopen

Het aantal punten wat je kan kopen is gelimiteerd tot een maximum van 20.000 punten per jaar. Het minimum aantal punten wat je kan aanschaffen via deze promotie is 500 en de kostprijs hiervan bedraagt 26 USD. Je krijgt geen bonus bij deze aankoop.

virgin america

Vanaf het moment dat je tussen 1500 en 4500 punten koopt, dan krijg je een bonus van 30%.

virgin america

Alles boven de 5000 punten wordt beloond met een bonus van 60%.

virgin america

Het maximum van 20.000 punten komt wel met een stevige kostprijs… Namelijk 1040 USD, omgerekend zo’n 912 euro en hiervoor krijg je in totaal 32.000 Elevate punten.

virgin america

Punten Inwisselen

Wat je zeker niet moet doen met de Elevate punten is ze inwisselen voor een vlucht van Europa naar de VS, want dan betaal je jezelf blauw aan taksen. Zoals je kan zien in onderstaand voorbeeld betaal je minimum 420 USD voor een retourvlucht van Manchester naar Las Vegas… Dus als je de kostprijs van de aankoop van de punten zou optellen bij het aantal taksen, dan krijg je een prijs om van te schrikken, daarvoor zijn er genoeg alternatieven.

virgin america
Tot 1240 USD aan taksen?!

Is deze promotie de moeite waard voor ons als Europeanen? Niet in het geval dat je de punten zou gebruiken voor een een vlucht naar de VS. Het mooie is dat Virgin America een flink aantal partners heeft, waar je de Elevate punten ook kan inwisselen voor een award ticket. Meer informatie over de partner airlines is te vinden op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *