SPG Hot Escapes Week 23

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 56 hotels op de kaart, een twintigtal minder dan vorige week maar wel verspreid over een aantal continenten:

  • Afrika: 2 hotels
  • Azië: 12 hotels
  • Europa: 21 hotels
  • Mexico: 1 hotel
  • Midden-Oosten: 2 hotels
  • Noord-Amerika: 17 hotels
  • Zuid-Amerika: 1 hotel

spg hot escapes

Het is voor het eerst dit jaar dat het aanbod van het aantal hotels in Europa groter is dan op de rest van de continenten.

spg hot escapes

In de Benelux staat er wederom 4 hotels op de lijst, 3 in België en 1 in Nederland. In België gaat het om 2 Sheratons hotels, namelijk die in het centrum van de stad en de andere die gelegen is aan Brussels Airport. Beiden zijn aan relatief lage prijzen te boeken.

spg hot escapes

 

Het hotel in Nederland is een bekende van de SPG Hot Escapes lijst want ie heeft er al regelmatig op gestaan, het Sheraton Airport hotel bij Schiphol.

spg hot escapes

Daarnaast zijn er zoals elke week een aantal “Featured Deals” in Europa. Een overnachting in Le Méridien Etoile hotel in Parijs zal 128 euro kosten. Daarnaast kan je voor je 289 euro The Westin Paris-Vendôme boeken… Behalve deze 2 hotels, staan er ook 2 hotels uit België tussen die je eerder hierboven ook kon zien.

spg hot escapes

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *