Club Carlson Status Match

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De afgelopen jaren kon je informeel je hotelstatus bij een andere keten al matchen bij Club Carlson; de keten van onder meer Radisson, Park Plaza en Park Inn. Nu heeft Club Carlson een officiële promotie voor een status match. De vereisten staan beschreven op de speciale webpagina (klik).

Procedure Club Carlson Status Match

Om je status te matchen naar Club Carlson moet je de volgende gegevens emailen naar [email protected] met ‘Status Match’ als onderwerp:

  • Volledige naam
  • Club Carlson lidmaatschapsnummer
  • Naam van concurrerend loyaltyprogramma
  • Niveau in ander programma en lidmaatschapsnummer
  • Kopie van je lidmaatschapskaart in PDF of jpg.

Verwerking kan tot één week duren.

Club Carlson matched naar haar eigen Silver en Gold niveau. Matches naar top tier Concierge (waar je ontbijt krijgt) zijn er niet. De voordelen voor Silver en Gold zijn alsvolgt:

Club Carlson Status Match
Club Carlson Status Match

Het is niet bekend welke ketens Club Carlson matched en naar welk niveau. Alle grote ketens zoals Hilton, Hyatt en Accor zullen vast inbegrepen zijn.

Verder is er geen bewijs van een overnachting nodig. Je kan dus matchen met status die je via een creditcard of andere status match hebt verkregen.

Andere ketens die op dit moment een status match aanbieden zijn Hilton HHonors en Best Western Rewards.

Reacties

  1. robertFB zegt

    Een paar jaar geleden heb ik van een dergelijke Club Carlson status match gebruik gemaakt, maar eerlijk gezegd zijn de voordelen van Gold niet zo veel waard, met uitzondering van de 35% extra punten. Late check-uit is vaak niet mogelijk, upgrades sporadisch en de in-room gift is hooguit een appel of een flesje water, als je al wat krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *