Club Carlson: 3000 bonuspunten bij boeking met app

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er is wederom een interessante actie van Club Carlson. Je kunt 3.000 bonuspunten verdienen door een boeking te maken met de mobiele app. Deze actie is aanvullend op de bestaande actie van Club Carlson.

3.000 Bonuspunten bij een boeking met de app

Als je nu een boeking maakt via de Club Carlson App, krijg je 3.000 bonuspunten nadat je verblijf is afgerond. De actie is prima te combineren met de bestaande actie die Club Carlson onlangs heeft gelanceerd. Helaas krijg je de bonuspunten maar één keer, waardoor het per saldo niet interessant is om de overige boekingen middels de app te doen. Voor die overige boekingen kun je waarschijnlijk beter gebruik maken van een cashbacksite zoals Topcashback.

Voor de actie is het niet noodzakelijk om je te registreren en de actie loopt tot 31 december 2017. Zodra je verblijf is afgerond, worden er 3.000 bonuspunten opgeteld bij je reguliere punten. De promotiepagina tref je hier aan.

actie van club carlson
3000 bonuspunten bij een mobiele boeking

Vooral als je deze actie combineert met de lopende promotie van Club Carlson, kun je mooi wat punten binnenhalen. Als je op een zondag- of maandagnacht verblijft, kun je nu (eenmalig) gemakkelijk 14.000 punten binnenhalen. Er zijn voldoende hotels in Europa waar je voor deze hoeveelheid punten een award nacht kunt boeken.

Conclusie

Een prima actie van Club Carlson met een ruime doorlooptijd. Jammer dat je slechts eenmalig bonuspunten kunt binnenhalen, maar het tik dan wel eenmalig lekker aan!

Mocht het ontbreken van elitevoordeel je weerhouden om aan deze actie mee te doen, kijk dan eens of een status match bij Club Carlson iets voor je is.

Als je nog niet bekend bent met het programma van Club Carlson dan tref je hier onze handleiding aan. Als je eerst eens wilt weten waar je zoal terecht kunt voor het boeken van je award nights, gebruik dan Awardmapper of lees eerst deze uitleg van Theo Sikking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *