Cathay Pacific zet meer vluchten in naar Schiphol1 min leestijd

Cathay Pacific A350-1000 ©CathayPacific

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In Hong Kong zijn afgelopen maand de meeste inreisregels versoepeld, waardoor het voor reizigers aantrekkelijker is om naar deze bestemming te reizen. Vanaf het winterdienstregeling zal Cathay Pacific het aantal vluchten tussen Hong Kong en Schiphol gaan uitbreiden.

Cathay Pacific drie keer per week naar Schiphol

Met de start van de winterdienstregeling op 30 oktober zal Cathay Pacific drie keer per week naar Schiphol vliegen. Deze vluchten vertrekken op maandag, vrijdag en zondag. De luchthaven laat weten dat Cathay Pacific op deze route een Airbus A350-1000 zal inzetten.

Dit toestel is voorzien van 46 stoelen in Business Class, 32 stoelen in Premium Economy en 256 stoelen in Economy Class. Dit toestel heeft geen First Class aan boord. Alle reviews met Cathay Pacific of de lounges op de luchthaven in Hong Kong kun je hier lezen op InsideFlyer.

Cathay Pacific tickets voortaan ook te betalen met Asia Miles Amsterdam Schiphol

Om naar Hong Kong te reizen is het nog steeds verplicht om een test te doen voor vertrek. Daarnaast moet je ook gevaccineerd zijn. Verblijf je in Hong Kong, dan is het ook noodzakelijk om een aantal testen af te nemen en is de toegang tot risicolocaties beperkt. Reis je via Hong Kong naar een andere bestemming, dan ben je voor de meeste regels uitgezonderd. Alle voorwaarden kun je vinden op de website van de overheid.

Naast Cathay Pacific vliegt ook KLM tussen Amsterdam en Hong Kong. Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Boeing 787-9 Dreamliner in. Er zijn twee vluchten per week met een tussenstop in Seoul. De vluchtduur vanaf Amsterdam Schiphol Airport met KLM is 14 uur en 45 minuten en met Cathay Pacific 11 uur en 50 minuten.

Afbeeldingen ©CathayPacific

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *