Verdien tot 6.000 ALL Accor Rewards bonuspunten2 min leestijd

Verdien tot 6.000 ALL Accor Rewards bonuspunten (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Af en toe heeft ALL Accor een promotie waarbij je bonuspunten kunt verdienen. Het komt echter niet heel vaak voor dat je 6.000 Accor ALL Rewards punten kun verdienen bovenop het normale aantal punten. Alhoewel ALL de voorwaarde stelt dat je minimaal twee nachten moet verblijven per keer kun je wel tot € 120 korting op je volgende overnachting verdienen met deze actie.

ALL Accor Live Limitless

ALL is het loyaliteitsprogramma van Accor. Hier vallen onder meer de merken ibis, Mercure, Novotel, Pullman, Sofitel en Fairmont onder. Maar Accor heeft ook wat minder bekende merken zoals GREET, Mama Shelter, 25 Hours Hotels, Art Series en SLS. Het mooie aan ALL Accor is dat je bij een groot aantal verschillende hotels over de gehele wereld terecht kan. Je verdient zo redelijk gemakkelijk punten en kan een status opbouwen. Voor elke 2.000 Rewards punten die je hebt verdiend kun je € 40 korting krijgen op een volgende overnachting. Wat betreft de voordelen van de statussen zijn er echter wel programma’s die meer waar voor je geld bieden.

Accor opent nieuwste MGallery in Athene, Griekenland

Verdien 6.000 Rewards bonuspunten

Met de nieuwe promotie van Accor ALL kun je dus tot 6.000 Rewards bonuspunten verdienen. Deze krijg je bovenop de reguliere punten die je verdient. Om in aanmerking te komen voor de bonus dien je minimaal twee aaneengesloten overnachtingen te boeken bij een van de deelnemende hotels. De boeking moet uiterlijk 1 november 2022 gemaakt zijn, maar de reisperiode is nog tot en met 21 december 2022.

Je verdient de bonuspunten volgens onderstaand schema:

  • 500 extra Rewards punten na je eerste verblijf van minimaal twee nachten,
  • 2.500 extra Rewards punten na je tweede verblijf van minimaal twee nachten en
  • 3.000 extra Rewards punten na je derde verblijf van minimaal twee nachten.

In totaal kun je dus 6.000 extra Rewards punten verdienen met deze promotie. En dat is best een goede actie, want 6.000 Rewards punten vertegenwoordigen een waarde van € 120. Genoeg dus voor een overnachting in een mooi hotel.

Registratie voor de promotie is verplicht en kan via deze pagina. Let erop dat een boeking van meerdere kamers wordt gezien als een verblijf. Je kunt ook maar eenmaal deelnemen in de actieperiode en de extra punten zijn alleen te verdienen als je direct bij Accor boekt. Dit kan via de website, app, call center of via het hotel zelf.

Bron afbeeldingen: Accor ALL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *