Air France zet Airbus A220 in naar Amsterdam Schiphol1 min leestijd

Cabine van de nieuwe Airbus A220-300 van Air France (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Air France zal de Airbus A220 tijdens de winterdienstregeling tijdelijk op de route tussen Parijs Charles de Gaulle en Amsterdam Airport Schiphol inzetten.

Air France met Airbus A220 naar Schiphol

In 2019 heeft Air France een bestelling geplaatst voor de Airbus A220 toestellen. Eind vorig jaar werd het eerste toestel aan de vloot toegevoegd. Deze toestellen gaan de verouderde Airbus A318 en A319 vervangen. Het nieuwe toestel heeft een comfortabele cabine met grote bagagevakken.

De stoelen in dit toestel staan in een 2-3 opstelling. De stoelen in de Business Class cabine staan in dezelfde opstelling, maar dan zal er een stoel vrijgehouden worden voor extra comfort. In totaal is er plaats voor maximaal 148 passagiers.

A220-300 Air France_2

Tussen 7 november en 2 december 2022 zal de Airbus A220 ingezet worden tussen Parijs CDG en Amsterdam Airport Schiphol. De vlucht waarop het toestel ingezet wordt verschilt per dag, maar meestal gaat het om een vlucht in de avond.

Aan boord van dit nieuwste toestel in de vloot van de luchtvaartmaatschappij kun je ook gebruik maken van WiFi via Air France Connect. Het versturen van tekstberichten is gratis, maar voor alle andere toepassingen moet je een pakket aanschaffen. Dit kan ook met Flying Blue miles. Een InsideLook van dit toestel kun je hier lezen op InsideFlyer.

De stoelen zijn van alle gemakken voorzien (Bron: Air France)
De stoelen zijn van alle gemakken voorzien

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *