Bij British Airways 50% bonus bij aankoop Avios

avios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways biedt momenteel 50% bonus aan op aan te schaffen Avios. Binnen het frequent flyerprogramma Executive Club van de maatschappij spaar je Avios. Deze zijn daarna weer in te zetten voor reward vluchten. De bonus die je ontvangt bij aanschaf is er tot en met 24 februari 2019!

British Airways buy Avios 50% bonus

50% bonus op aanschaf Avios

Bij deze promo maakt het niet uit of je maar 1000 Avios wilt aanschaffen of wel 200.000: je krijgt altijd de 50% bonus. Normaal gesproken mag je op jaarbasis ‘maar’ 100.000 Avios kopen maximaal. Maar bij deze gelegenheid is dit verhoogd tot 200.000. Met de bonus er bij resulteert dat in 300.000 Avios!

British Airways buy Avios 50% bonus

Zoals je ziet, is de prijs voor een kleine hoeveelheid Avios niet echt gunstig. Maar hoe meer Avios je koopt, des te goedkoper wordt de prijs per Avios.

Bij 1000+500 Avios is de prijs per Avios 2,4 cent. Deze daalt al direct in de daarop volgende categorie. Want 2000+1000 Avios komt op 1,8 cent per Avios. Vanaf 100.000 + 50.000 Avios ligt de prijs op 1,2 cent per Avios.

British Airways buy Avios 50% bonus

Interessant?

Eerlijk gezegd zou ik niet zo snel tot aankoop overgaan, tenzij je nog wat Avios nodig hebt om je gewenste reward vlucht te boeken. Bedenk daarbij ook dat als je vluchten met Avios boekt, je ook tijdens het boekingsproces met Avios & Money kunt betalen. Vaak is dat nog aantrekkelijker dan deze promo.

Ook over het kopen van Avios hebben we eerder geschreven in onze BA Executive handleiding. Er zijn vaak goedkopere manieren om aan Avios te komen. Desondanks is het natuurlijk super gemakkelijk om het hier te doen, mocht je je saldo wat willen ophogen.

Spaanse Groupon

Voor de iets meer avontuurlijke lezer, is er regelmatig een mogelijkheid om via de Spaanse Groupon site Avios te kopen bij de Spaanse maatschappij Iberia. We hebben hier regelmatig over geschreven. De laatste keer was het in dit artikel. Je zult echter je Avios naar je BA account moeten overboeken vanuit je Iberia account. Dit kan alleen gekoppeld worden zodra je Iberia account meer dan 90 dagen bestaat.

Ook op dit moment zijn er weer Avios te koop op de Spaanse Groupon site. Omgerekend voor ruim 1,2 cent per Avios.

iberia avios

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *