Boek een goedkope overnachting bij Hyatt Place Amsterdam Airport (Schiphol)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vlakbij Schiphol ligt het Hyatt Place Amsterdam Airport hotel. Hyatt Place is onderdeel van de internationale hotelketen Hyatt en heeft een beperkte service. Het is echter een prima locatie om te verblijven voor of na je vlucht. Er is namelijk ook een shuttle service beschikbaar van het hotel richting de luchthaven. Ontbijt was bij dit hotel altijd gratis, maar dat is sinds kort niet meer het geval. Alleen leden van het World of Hyatt loyaliteitsprogramma die direct boeken kunnen nog gebruik maken van een gratis ontbijt. Een alternatief is dus om een aanbieding te boeken zoals onderstaande. Een review van het Hyatt Place Amsterdam Airport kun je hier vinden op InsideFlyer.

Goedkope overnachting bij Hyatt Place Amsterdam Airport

Je kunt nu met SecretEscapes tot 35% op je overnachting bij dit hotel besparen. Secret Escapes is een website waarbij je hotelovernachtingen en complete pakketreizen kunt boeken tegen een gereduceerde prijs. Je kunt deze prijzen alleen inzien als je ingelogd bent met een account, die je gratis kunt aanmaken. Daarbij krijg je €15,- tegoed voor je eerste boeking als je nog geen account hebt bij deze aanbieder van hotelovernachtingen. Dit kortingstegoed van €15,- is niet meegenomen in de onderstaande prijsberekening, gezien dit alleen geldt voor de eerste boeking. Alle informatie over SecretEscapes kun je in dit artikel vinden.

Momenteel heeft deze website twee aanbiedingen voor dit Hyatt Place hotel bij Amsterdam Airport. Deze eerste aanbieding start vanaf €89,- per kamer per nacht. Daar komt echter nog wel een toeristenbelasting van 6.05% bovenop en boekingskosten van €10,-. Voor de eerste aanbieding dien je minimaal 2 nachten te verblijven en hiervoor krijg je het volgende:

  • Verblijf in een king kamer
  • Inclusief ontbijt
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Shuttle service van/naar de luchthaven
  • Gratis parkeren

De tweede aanbieding heeft dezelfde voordelen, maar die kun je ook boeken voor één nacht. Die aanbieding start vanaf €99,- per kamer per nacht, maar ook hier komt nog een toeristenbelasting van 6.05% bovenop. Omdat het tarief onder de €100,- ligt, hoef je maar €5,- aan boekingskosten te betalen. Boek je echter meerdere nachten of tegen een een tarief die boven de honderd euro ligt, dan zal er een tarief gerekend worden van €10,- aan boekingskosten.

Secret Escpaes aanbieding

De beschikbaarheid van de aanbieding kun je op de website van SecretEscapes vinden. De aanbieding geldt voor een verblijf vanaf april tot en met augustus, maar er zijn al een aantal dagen uitverkocht. De aanbieding geldt op basis van beschikbaarheid. Op het moment van schrijven is zijn de meest goedkope kamers beschikbaar in de maanden juli en augustus. Het is altijd goed om de prijzen te vergelijken voor je een overnachting boekt, omdat het kan voorkomen dat een hotel ergens anders goedkoper is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *