Besteed Skywards miles bij Dubai Duty Free

Skywards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Heb je nog een paar duizend Skywards miles, maar kom je tekort voor een award upgrade of vlucht? Dan kan je die nu makkelijk besteden bij Dubai Duty Free! Je kunt voortaan namelijk (een deel van) je aankopen met miles betalen, met een minimum van 4500 miles. Dit is dan het equivalent van 100 AED, zo’n €25. Elke volgende Dirham korting is 45 miles. Er is geen limiet aan het aantal miles dat je kan besteden.

Hiervoor dien je bij de kassa je Skywards kaart of lidmaatschapsnummer te laten zien, en ook je boardingpass en paspoort. Je kunt een eventueel tekort bijbetalen met creditcard of cash. De miles worden instant afgeschreven en het is maar mogelijk om van één lid de miles te gebruiken per transactie. Skysurfers (het kinderprogramma) kunnen helaas hun miles nog niet voor duty free gebruiken.

Dubai airport

Natuurlijk is dit niet de beste manier om je miles te gebruiken, maar vlieg je te weinig om genoeg voor een award vlucht of upgrade te sparen, of verlopen de miles binnenkort, dan kan dit een mooie manier zijn om de miles niet verloren te laten gaan. Je kunt dit namelijk ook doen als je niet met Emirates vliegt van/naar Dubai. Het is beschikbaar in alle terminals, bij zowel winkels in de vertrek- als aankomsthal. Enkele uitzonderingen vind je hier. Vlieg je wel met Emirates, dan kan je ook miles besteden aan korting op je vlucht. Hiervoor zijn minder miles nodig dan voor een award vlucht. Ook kun je miles besteden bij Easyjet, wat interessant is als je binnen Europa vliegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *