Back to school SALE bij Qatar Airways

qatar airways, back to school, sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft gisteren de start aangekondigd van hun ‘Back to school’ campagne. Reizigers profiteren van scherpe prijzen in zowel business class als economy class. Zo vlieg je al vanaf € 519 in economy class en vanaf € 1779 in business class. Dit is inclusief ruimbagage en stoelreservering. Om van deze tarieven gebruik te maken, moet je reserveren tussen 2 en 8 september voor reizen tot 31 augustus 2020. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere populaire bestemmingen wereldwijd.

Met deze campagne wil Qatar Airways hun bestemmingen het hele jaar in de kijker plaatsen. Vanuit de hub in Doha biedt Qatar Airways maar liefst 160 bestemmingen aan zoals Bangkok, Bali, Windhoek en meer. Reizigers hebben de optie om in Doha een stopover te maken om deze opkomende metropool te ontdekken. Deze authentieke maar toch trendy metropool met moderne hotels heeft veel te bieden.

QSuite

Deze scherpe prijzen kunnen een aangelegenheid zijn om kennis te maken met QSuite, Qatar Airways biedt namelijk een privé suite aan in hun nieuwste business class. Bijzonder is dat de QSuite tijdens een nachtvlucht kan worden omgetoverd in een tweepersoonsbed. Eerder plaatsen we al een review van de QSuite op insideflyer.nl.

Qatar QSuite
Qatar Airways QSuite

Om gebruik te maken van de ‘Back to school’ promotie kun je terecht op de Qatar Airways website, bij een verkoopkantoor of bij een reisagent. Qatar Airways heeft ook dit jaar weer een aantal nieuwe bestemmingen gelanceerd zoals Davao, Filipijnen, Malta en Lissabon. Vanaf oktober wordt er ook naar Langkawi, Maleisië gevlogen.

Qatar Airways werd in 2019 door SkyTrax voor de vijfde keer bekroond als ’s wereld beste airline. Daarnaast werd de airline ook meerdere malen bekroond met de titels ‘World’s Best Business Class’, ‘Best Business Class Seat’ en ‘Best Airline in the Middle East’.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *