Verdien KLM BlueBiz credits met ShippingBlue

Bluebiz Shipping Blue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ShippingBlue kun je pakketten verzenden met het internationale netwerk van Air France KLM. De service wordt aangeboden door 1DAYEUROPE in samenwerking met BlueBiz en je kunt er pakketten mee verzenden tot 30kg per stuk.

Op dit moment is het alleen mogelijk om pakketten te verzenden vanaf een Nederlands of Frans adres. Dit kan naar elke bestemming wereldwijd en neemt drie tot vijf werkdagen in beslag.

BlueBiz credits met ShippingBlue – Pakketten verzenden

Met ShippingBlue spaar je ook blue credits. Je ontvangt voor je pakket/boeking tussen de één en vijf blue credits. Deze credits hebben een waarde van één euro en hiermee kun je een ticket boeken met bijv. KLM.

Waarde verzending/boeking Aantal Blue Credits
<€50 1
€50-€75 2
€75-€100 3
€100-€125 4
>€125 5

 

Zo maak je gebruik van ShippingBlue

Om gebruik te maken van ShippingBlue moet je allereerst een account aanmaken bij 1DAYEUROPE. Dit kan via de link op deze pagina. Het aanmaken van een account is gratis en je hebt je BlueBiz nummer nodig om je te registeren.

Daarna kun je aan de slag om je pakket te verzenden. Hiervoor maak je een nieuwe boeking in je account en voer je de gegevens in van de zending en de ontvanger. Vervolgens kies je de ophaaldatum van het pakket en bevestig je dit. Na het bevestigingen ontvang je ook een factuur voor de zending.

Nadat je dit hebt gedaan moet je ervoor zorgen dat het pakket goed en veilig is verpakt. Je ontvangt een label en deze moet samen met de commerciële factuur op het pakket bevestigd worden. Je hoeft het pakket niet zelf ergens naar toe te brengen omdat deze opgehaald wordt.

Maandelijks worden de blue credits bijgeschreven in je account waarna je deze dus kunt gebruiken. Meer informatie over het Blue Biz programma kun je hier vinden op InsideFlyer. 

bluebiz logo

Afbeeldingen ©BlueBiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *