AwardWallet Plus Giveaway

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

UPDATE: alle upgrade code zijn uitgedeeld!

Iedereen die al een tijdje mee draait in het wereldje van de frequent flyers is waarschijnlijk wel bekend met de handige AwardWallet tool waarmee je heel gemakkelijk al jouw loyalty accounts kan beheren. Voor degenen die het nog niet kennen is er een introductie te lezen via dit artikel wat eerder door Kilian werd geschreven.

AwardWallet-Airlines-768x300
Héél makkelijk om loyalty accounts te beheren!

Nu bestaan er 2 versies van AwardWallet, een gratis versie en een betalende versie de zogenaamde AwardWallet Plus. Deze laatste biedt een aantal features meer die je in het onderstaande overzicht kan terugvinden.

Verschil tussen de gratis en Plus versie
Verschil tussen de gratis en Plus versie

Normaal gesproken kost een upgrade naar AwardWallet Plus USD 5 voor een periode van 6 maanden, maar omdat een redelijk aantal mensen via mijn referral link een AwardWallet account aanmaken, krijg ik gratis upgrade vouchers die ik telkens weer uitdeel.

AwardWallet-Plus-Account-Upgrade-768x569

De afgelopen maanden postte ik die vouchers op regelmatige basis op het forum, maar aangezien niet iedereen regelmatig op het forum meeleest heb ik deze keer besloten om ze via de front page weg te geven!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een upgrade voucher naar AwardWallet Plus voor de komende 6 maanden? Héél simpel, de eerste 5 mensen die mij een email sturen op het adres [email protected] met als onderwerp “AwardWallet Plus”, krijgen een upgrade code doorgestuurd!

Vanaf het moment dat al de upgrades zijn uitgedeeld, dan zal ik dit melden aan het begin van het artikel, alvast veel succes gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *