American Airlines geeft Admirals Clubs nieuwe look2 min leestijd

American Airlines, Admirals Club

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Airlines heeft onlangs een nieuwe look aangekondigd voor de Admirals Clubs. Deze week opende op de luchthaven van Washington de eerste lounge met de nieuwe look. Eerder dit jaar opende Delta ook al een nieuwe Sky Club op de luchthaven van Los Angeles.

Nieuwe look American Admirals Clubs

De vernieuwde Admirals Clubs hebben een veel meer lokale uitstraling. Net als in hotelkamers wil de reiziger van vandaag het gevoel hebben ook daadwerkelijk in een bepaalde stad of land te zijn. Bij binnenkomst van de vernieuwde Admirals Clubs merk je direct in welke stad je bent. De eerste vernieuwde Admirals Club op de luchthaven van Washington ziet er in ieder geval mooi en modern uit.

American Airlines, Admirals Club
De vernieuwde Admirals Club op de luchthaven van Washington.

Uiteraard zal het nog wel even duren voordat alle Admirals Clubs zijn vernieuwd. Na de lounge op de luchthaven van Washington zijn nu eerst de lounges op de luchthavens van Newark, Austin en Denver aan de beurt. De openingsdatums van die vernieuwde lounges zijn op dit moment nog niet bekend.

Grote vooruitgang

Met deze nieuwe look zet American Airlines een belangrijke stap in de goede richting. Zeker in vergelijking met de Delta Sky Clubs scoort American Airlines op dit moment niet bepaald hoog als het op lounges aankomt. Persoonlijk vind ik de nieuwe look met al dat hout ook wel wat hebben van die van de Star Alliance lounge op Schiphol.

American Airlines, Admirals Club
De vernieuwde Admirals Club heeft veel weg van de Star Alliance lounge op Schiphol.

Of ook het eten en drinken in de vernieuwde lounges erop vooruit gaat is kunnen we op dit moment nog niet zeggen. American Airlines heeft een goede naam als het aankomt op het harde product. Voor wat betreft het soft product scoort de maatschappij minder goed. Wellicht verschijnt er in de toekomst hopelijk een review op InsideFlyer.

Beeldmateriaal: American Airlines

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Ik kan alleen op de foto’s afgaan, maar het is mij volstrekt onduidelijk hoe ik bij binnenkomst direct kan merken in welke stad ik ben?!? Het lijkt mij overigens hoogstwaarschijnlijk dat de overgrote meerderheid van de bezoekers al voor binnenkomst weten in welke stad ze zijn, dus eigenlijk maakt het geen barst uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *