Hilton komt terug met promotie voor verlengen Diamond status2 min leestijd

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors komt in 2023 terug met de promotie waarmee waarmee Diamond leden hun status met een jaar kunnen verlengen zonder daar iets voor te hoeven doen. Hilton introduceerde dit concept al in 2017 maar pauzeerde het de afgelopen jaren vanwege de pandemie. Echter maakt de huidige promotie van Hilton het wel heel gemakkelijk om Diamond status te behouden. Je verdient namelijk t/m 31 december 2022 dubbele elitenachten.

Hilton Honors Diamond status verlengen

Mocht je Diamond status toch op 31 maart 2023 dreigen te vervallen, dan is dit aanbod wellicht interessant voor je. Hilton Honors bevestigd namelijk tegen Executive Traveller dat de promotie waarmee Diamond leden hun status kunnen verlengen terug gaat komen. Zo kun je alsnog een jaar lang van deze status met alle voordelen genieten. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

  • Je moet namelijk Hilton Honors Diamond lid zijn geweest voor minimaal drie jaar. Aangezien de geldigheid van elitestatus meerder jaren werd verlengd is dit niet een hele zware vereiste. Bovendien hoeven dit niet eens drie opeenvolgende jaren te zijn.
  • Daarnaast dien je ook nog 250 lifetime nachten te hebben gespaard. Dit mogen zowel betaalde als awardnachten zijn. Ook is 500.000 base points genoeg om aan deze vereiste te voldoen.
Hilton Rotterdam Executive Lounge
Maak van dit aanbod gebruik om nog een jaar lang Diamond status te blijven houden. (bron: InsideFlyer: Goffe de Boer)

Deze laatste vereiste is lastiger om aan te voldoen tenzij je voor al een flink aantal nachten doorgebracht hebt in een Hilton hotel. De promotie is dus ook echt bedoeld om de loyaalste Diamond leden te behouden. De promotie is nog niet live maar dat gaat hoogstwaarschijnlijk wel binnenkort gebeuren. Het is goed om te weten dat je maar één keer gebruik kunt maken van dit aanbod. Weeg dus wel af voor jezelf of dit een slimme zet is.

Conclusie

Met ook het terugkeren van deze promotie is Hilton Honors weer helemaal op het niveau van voor de pandemie. Volgend jaar is het dus weer een stukje lastiger om Diamond status te behalen of te behouden. Mocht je daarom volgend jaar niet komen aan je 40 verblijven of 60 nachten, dan kun je altijd nog in 2024 gebruikmaken van het aanbod om je Diamond status voor nog een jaar te behouden, mits je uiteraard aan bovengenoemde vereisten voldoet.

Uitgelichte afbeelding: Hilton Honors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *