American Airlines gaat langer door met vluchten naar Dallas

Dreamliner American Airlines ingezet tussen Schiphol & Philadelphia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Airlines vliegt sinds juni weer met passagiers van en naar Amsterdam Schiphol. Het was destijds de bedoeling dat de vluchten naar Dallas Ft. Worth uitgevoerd werden tot 27 september 2020. Deze vluchten gaan in de winter door, ter vervanging van de vluchten naar Philadelphia.

American Airlines niet naar Philadelphia

Door de beslissing om in de winter ook naar Dallas Forth Worth te vliegen, vervallen de vluchten tussen Amsterdam en Philadelphia. De vluchten naar deze laatste bestemming staan nu op de planning vanaf 27 maart 2021.

De vluchten naar Dallas worden drie keer per week uitgevoerd. Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een B787-8 Dreamliner in. Dit toestel is voorzien van 20 stoelen in Business Class. Deze stoelen (open suites) staan in een 1-2-1 opstelling waardoor iedere passagier direct toegang heeft tot het gangpad. Daarnaast is er plaats voor 28 passagiers in Premium Economy (2-3-2), 48 passagiers in Main Cabin Extra (3-3-3) en 138 passagiers in Economy Class (3-3-3).

Begin van dit jaar is American Airlines ook een samenwerking aangegaan met Qatar Airways. Hierdoor kunnen passagiers van beide luchtvaartmaatschappijen naar nog meer bestemmingen vliegen. Meer informatie over deze samenwerking vind je hier.

Uiteraard kunnen deze frequenties en toestellen nog wijzigen. Controleer daarom voor vertrek altijd de laatste vluchtstatus bij de luchtvaartmaatschappij. Ook zijn er momenteel nog (in)reisbeperkingen van kracht voor reizen naar o.a. de Verenigde Staten. Het laatste reisadvies kun je vinden op Nederlandwereldwijd.nl.

Dreamliner American Airlines ingezet tussen Schiphol & Philadelphia

©AmericanAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *