American Airlines vliegt weer met passagiers naar Schiphol

American Airlines AAdvantage koop miles met 40% korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Airlines is weer gestart met het uitvoeren van passagiersvluchten tussen Amsterdam Schiphol en Dallas Forth Worth. Het is de bedoeling dat deze vluchten uitgevoerd worden tot 27 september 2020. Daarna zal de route tussen Philadelphia en Amsterdam weer opgestart worden.

Rick Mobach, Sales Manager Benelux van American Airlines, is blij met het opstarten van deze vluchten:

We zijn blij met het weer opstarten van onze AMS-DFW vlucht in juni. Het Coronavirus blijft een impact houden op de luchtvaart en onze gemeenschappen overal ter wereld. We werken nauw samen met onze teamleden en lokale overheden om ervoor te zorgen dat we onze klanten en mensen op hun levensreis kunnen blijven verzorgen.

American Airlines met passagiers naar Amsterdam

Er zal een dagelijkse vlucht zijn tussen Amsterdam en Dallas Forth Worth. Op deze route zullen je de Boeing 787-8 Dreamliner treffen. Dit toestel is voorzien van 20 stoelen in Business Class. Deze stoelen (open suites) staan in een 1-2-1 opstelling waardoor iedere passagier direct toegang heeft tot het gangpad. Daarnaast is er plaats voor 28 passagiers in Premium Economy (2-3-2), 48 passagiers in Main Cabin Extra (3-3-3) en 138 passagiers in Economy Class (3-3-3). Dit is het vluchtschema op deze route:

  • AA221 vertrekt om 10:20 uur uit Amsterdam en komt om 13:45 uur aan in Dallas Forth Worth
  • AA220 vertrekt om 15:30 uur uit Dallas Forth Worth en komt de volgende dag om 07:55 uur aan in Amsterdam

Onlangs is American Airlines ook een samenwerking aangegaan met Qatar Airways. Hierdoor kunnen passagiers van beide luchtvaartmaatschappijen naar nog meer bestemmingen vliegen. Meer informatie over deze samenwerking lees je hier.

American Airlines verlengt de elite status voor AAdvantage leden tot januari 2022. Ook wordt het makkelijker om dit jaar een status te behalen en zijn er een aantal andere aanpassingen gemaakt. Meer informatie over deze aanpassingen lees je hier.

Dreamliner American Airlines ingezet tussen Schiphol & Philadelphia

Afbeeldingen ©American Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *