Altijd met American Airlines in Premium Economy naar Amerika4 min leestijd

U.S. Carriers massaal naar Tokyo Haneda Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dagelijks vertrekken er tientallen vluchten vanuit Amsterdam naar bestemmingen in de Verenigde Staten. Van New York tot aan Los Angeles en van Chicago tot Miami. Vele grote Amerikaanse steden zijn rechtstreeks te bereiken vanuit Amsterdam. Met American Airlines vlieg je bijvoorbeeld in de Boeing 787 rechtstreeks naar Dalles/Fort Worth of Philadelphia. Er is keuze uit verschillende cabines, waaronder de Main Cabin Extra en altijd de Premium Economy van American Airlines.

American Airlines

De Amerikaanse maatschappij heeft een moderne longhaul vloot, bestaande uit Boeing 787 Dreamliners en 777’s. Afhankelijk van de bestemming, zijn deze voorzien van verschillende cabines. Op dit moment vliegt American Airlines met de Boeing 787 Dreamliner naar Amsterdam. Dit toestel beschikt over een viertal cabines. De meest luxe cabine is de Flagship Business Class, gevolgd door de comfortabele Premium Economy en tot slot de Main Cabin Extra en de Main Cabin (economy cabine). Echter beschikt de maatschappij ook over toestellen voorzien van First Class. Deze vliegen bijvoorbeeld vanuit het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten.

Business Class

Sinds 17 december vliegt de maatschappij weer dagelijks naar Amsterdam vanuit Dalles/Fort Worth. Later dit jaar, vanaf 27 maart 2022 zal American Airlines ook weer direct naar Philadelphia vliegen. Met deze vluchten kun je dus het gehele jaar in onder andere Premium Economy vanaf Amsterdam naar Amerika vliegen. Dit bied je als reiziger meer mogelijkheden om comfortabeler naar Amerika te vliegen.

Americans Main Cabin

Premium Economy

In dit artikel lichten we de Premium Economy van de maatschappij uit. Het voordeel van een Premium Economy ticket begint al op het vliegveld. Je kunt gebruik maken van de priority check-in, grensdoorgang en boarding. Volg de priority boarden op de luchthaven en je vindt vanzelf je weg. Eenmaal aan boord van de Boeing 787 Dreamliner of Boeing 777 kun je van het comfort van de Premium Economy genieten. In de Dreamliner is de opstelling 2-3-2 en in de 777 is de opstelling 2-4-2. De afstand tot de stoel voor je is 96,5 cm. In vergelijking met Economy is dat een verschil van bijna 20 cm. De stoel is ook breder, namelijk tussen de 47 en 48 cm breed. De stoel heeft een grotere recline en een voetensteun. Dit zorgt ervoor dat er een groter comfort is om bijvoorbeeld te slapen gedurende je vlucht.

Premium Economy – Boeing 777

Wat kun je verder in Premium Economy van American Airlines verwachten? Bij het plaatsnemen ontvang je een amenity kit, onder andere voorzien van een slaapmasker en verzorgingsartikelen. Tijd om te slapen, dan kun je de Casper Sleeper set gebruiken. Voorzien van een comfortabel kussen en deken. Naast bovenstaande kun je gebruikmaken van het inflight entertainmentsysteem, Wifi aan boord en stopcontact en usb-poorten op je apparaten op te laden.

Afhankelijk van de dag ontvang je een maaltijd die in samenwerking met de James Beard Foundation is samengesteld. American Airlines serveert hierbij ook verschillende dranken. Van bijpassende wijnen tot aan bier, sterke dranken en frisdranken.

Kijkje in de cabine? Gebruik deze future om de cabine te ontdekken.

Ontdek de bestemming

Zowel Philadelphia als Dallas & Fort Worth zijn mooie bestemmingen om heen te reizen. In Philadelphia waan je je door de straten met om je heen kolossale koloniale gebouwen. Een bezoek aan onder andere de Eastern State Penitentiary, Philadelphia Museum of Art en het centrum van de stad zijn een must see! Vanuit Philadelphia reis je ook gemakkelijk door dit gedeelte van de Verenigde Staten. Een bezoek aan Washington DC of New York is ook zeker mogelijk vanuit hier. Doorvliegen naar een van de vele andere bestemmingen van American Airlines is natuurlijk ook mogelijk.

Review Hyatt House Jersey City - Nabij New York City
De skyline van Manhattan, New York Bron: InsideFlyer – Marco

In Dallas, Texas, struin je door het oude centrum in West End Historic District. Hier vind je de pakhuizen gebouwd met bakstenen en zijn er tal van leuke terrasjes te ontdekken. Meer van Texas ontdekken, reis dan door naar Fort Worth. Het lijkt hier steeds meer of je de wereld van cowboys betreedt. Texas heeft mooie natuurgebieden en verschillende andere grote steden waaronder Austin, Houston en San Antonio.

Aadvantage

American Airlines heeft een eigen loyaliteitenprogramma, genaamd AAdvantage. Je kunt bij dit programma eenvoudig punten sparen om zo een hogere status te bereiken. Sinds dit jaar heeft American Airlines het programma versimpelt en spaar je alleen nog maar Loyalty Points, waarover je hier meer kunt lezen. Met al je vluchten uitgevoerd door American Airlines of partners kom je in aanmerking voor het sparen van Loyalty Points. Hoe hoger je status, hoe meer voordelen je als reiziger ontvangt. Van loungetoegang tot aan extra ruimbagage. Dit maakt het reizen met American Airlines nog comfortabeler.

Beeldmateriaal: American Airlines

Reacties

  1. Ryan zegt

    Is dit een advertentie bericht direct geschreven door American Airlines of een nieuws artikel geschreven door Marco? Het is mij niet helemaal duidelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *