ALL Accor verlengt geldigheid elite status met 12 maanden1 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ALL Accor heeft onlangs aangekondigd de geldigheid van elite status weer met 12 maanden te willen verlengen. Het loyaliteitsprogramma volgt hiermee dezelfde trend als Hilton Honors.

ALL Accor verlengt nogmaals elite status

In mei 2020 verlengde ALL Accor de geldigheid van elite status al t/m 31 december 2021. Daarnaast werd het behalen van elite status in 2021 makkelijker gemaakt. Eén elite nacht telt namelijk voor twee waardoor je dubbel zo snel elite status behaalt. Ook mochten leden alle nachten van de tweede helft van 2020 meenemen naar 2021. Nu verlengt ALL Accor de geldigheid van elite status met nog eens 12 maanden. Als je op dit moment dus status hebt bij de Franse hotelketen, dan is deze dus geldig t/m 31 december 2022.

Review: INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel
ALL Accor heeft nogmaals de geldigheid van elite status met 12 maanden verlengd.

Deze verlenging zal voor veel leden als goed nieuws aankomen. Alhoewel de reiswereld langzaam maar zeker aan het herstellen is blijft het voor veel mensen een uitdaging om hun elite status te behouden. Het blijft nu afwachten of ALL Accor in 2022 ook komt met lagere kwalificatievereisten. Wellicht volgt het programma weer de trend van Hilton waardoor je volgend jaar weer minder elite nachten nodig hebt om status te behalen.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Bron- en beeldmateriaal: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *