ALL Accor punten nu geldig tot 15 december 20221 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ALL Accor heeft deze week de datum waarop punten verlopen verlengd met 12 maanden. In oktober verlengde het programma al de geldigheid van elite status.

ALL Accor punten langer geldig

Toen het programma de geldigheid van elite status verlengde werd niets gezegd over de datum waarop punten vervallen. Deze week maakte Accor bekend dat alle punten ten minste geldig zijn tot 15 december 2022. De laatste keer dat de geldigheid van punten werd verlengd was in maart 2021. Net als deze keer zijn punten langer geldig vanwege de aanhoudende pandemie waardoor leden minder vaak in hotels verblijven. Accor doet hiermee hetzelfde wat veel andere loyaltyprogramma’s ook al hebben gedaan.

Accor opent nieuwste MGallery in Athene, Griekenland
ALL Accor punten zijn nu geldig tot 15 december 2022. (bron: Accor)

In september maakte het programma het daarnaast ook al eenvoudiger om punten te verlengen. Sindsdien telt alle activiteit mee om de geldigheid van punten te verlengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verdienen van punten met promoties en op eten en drinken in het restaurant. Ook het overschrijven van punten van en naar een van de partners van ALL Accor telt mee. Je kunt deze truc simpelweg gebruiken om ervoor te zorgen dat je punten niet verlopen. Vervolgens kun je ze gewoon weer terugboeken naar je ALL Accor account.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Beeldmateriaal: ALL Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *