ALL Accor punten makkelijker te verlengen1 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ALL Accor heeft deze week een positieve wijziging doorgevoerd in het loyaliteitsprogramma. Hierdoor hebben leden meer mogelijkheden om de geldigheid van punten te verlengen.

ALL Accor punten makkelijker te verlengen

ALL Accor heeft deze week naar alle leden een email gestuurd met uitleg van deze wijziging in het programma. Tot voorkont kon je alleen de geldigheid van punten verlengen door een betaald verblijf te boeken. Vanaf nu telt alle activiteit mee om de geldigheid van punten te verlengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verdienen van punten met promoties en op eten en drinken in het restaurant. Ook het overschrijven van punten van en naar een van de partners van ALL Accor telt mee. Je kunt deze truc simpelweg gebruiken om ervoor te zorgen dat je punten niet verlopen. Vervolgens kun je ze gewoon weer terugboeken naar je ALL Accor account.

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan
Sinds deze week zijn er meer mogelijkheden om de geldigheid van je ALL Accor punten te verlengen.

Je kunt de geldigheid van punten nog niet verlengen met awardnachten. Dit is echter wel het geval bij de meeste andere hotelprogramma’s zoals Hilton, Hyatt en Marriott.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Beeldmateriaal: ALL Accor

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *