Air France voegt Abu Dhabi weer toe aan het netwerk1 min leestijd

A350-900 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Air France gaat in de winterdienstregeling weer vliegen tussen Parijs Charles de Gaulle en Abu Dhabi. De luchtvaartmaatschappij vloog in maart 2012 voor het laatst naar deze bestemming in de Verenigde Arabische Emiraten.

Air France weer naar Abu Dhabi

Air France zal vanaf 29 oktober weer dagelijks gaan vliegen naar Abu Dhabi. Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A350-900 in. Het toestel zal voorzien zijn van 34 stoelen in Business Class. Daarnaast kunnen er 24 passagiers mee in Premium Economy en 266 in Economy Class. De luchtvaartmaatschappij zet dus de oudere generatie cabine in op deze route.

De luchtvaartmaatschappij zal de route uitvoeren volgens deze dienstregeling:

  • AF638 vertrekt om 21.15 uur uit Parijs (CDG) en komt de volgende dag om 06.45 uur lokale tijd aan in Abu Dhabi
  • AF639 vertrekt om 08.45 uur lokale tijd uit Abu Dhabi en komt om 13.15 uur in Parijs aan

A350-900 Air France Abu Dhabi

Partner luchtvaartmaatschappij KLM had vorig jaar ook het plan om de vluchten naar Abu Dhabi te hervatten. Op de route stond een aantal keer per week een vlucht gepland met een Airbus A330. Op het laatste moment besloot KLM echter om de bestemming te schrappen uit het netwerk.

Naast Abu Dhabi vliegt de luchtvaartmaatschappij deze winter ook naar andere bestemmingen in het Midden-Oosten. Zo kun je reizen naar Beirut, Dubai, Cairo en Tel Aviv. In totaal zijn er maximaal 49 wekelijkse vluchten naar deze bestemmingen. Met KLM kun je ook naar diverse bestemmingen reizen in het Midden-Oosten. KLM stopt aankomende winter echter wel met de vluchten naar Muscat.

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *