Singapore Airlines Spontaneous Escapes Juli 20232 min leestijd

Premium Economy in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Singapore Airlines heeft net zoals vorige maand weer de Spontaneous Escapes promotie waarmee je tot 30% kunt besparen op een award ticket. Deze maand kun je bijvoorbeeld goedkoper reizen vanuit Europa naar de Verenigde Staten.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes – goedkopere award tickets

Met de Spontaneous Escapes van deze maand kun je tickets met korting boeken naar diverse bestemmingen wereldwijd. Je kunt deze tickets tot het einde van deze maand boeken voor reizen in augustus. Voor een aantal bestemmingen zijn er een aantal data uitgesloten van de korting.

Met de aanbieding van deze maand kun je bijvoorbeeld goedkoper vliegen tussen Frankfurt en New York JFK in Premium Economy. De luchtvaartmaatschappij zet een Boeing 777-300ER in op deze route. Voor 36.400 miles per enkele reis kun je vliegen tussen de beide bestemmingen. Vorige maand waren er een aantal data uitgesloten, maar nu kun je iedere dag reizen met de korting. Het is helaas niet mogelijk om met korting in een andere cabine te reizen op deze route.

Singapore Airlines Krisflyer Spontaneous Escapes

Het is ook mogelijk om diverse bestemmingen in bijvoorbeeld Azië en Oceanië te boeken tijdens deze promotie. Zo reis je bijvoorbeeld van Sydney naar Singapore voor 47.950 miles in Business Class, van Singapore naar Bangalore voor 14.000 miles in economy of van Singapore naar Beijing voor 15.050 miles in economy class.

Het volledige overzicht met alle Spontaneous Escapes bestemmingen kun je op deze pagina vinden. Als je net wat punten te kort komt dan kun je met eventueel een aantal American Express Membership Rewards punten overschrijven naar het loyaliteitsprogramma. De transactie neemt een aantal dagen in beslag, dus als je een ticket wil boeken moet je dit op tijd doen. De Membership Rewards punten kun je overboeken in een 5:4 ratio.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Zo boek je de goedkopere award tickets

Als je een ticket wil boeken tijdens deze promotie, dan kun je deze stappen volgen:

  • Ga naar de website van Singapore Airlines en log in met jouw KrisFlyer gegevens,
  • Ga naar ‘Book a Flight’ op de website,
  • Klik op ‘Redeem Flights’ en vul de gegevens van de gewenste vlucht en/of bestemming in,
  • De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de gewenste vluchten geselecteerd hebt.

Je moet naast de miles die je inwisselt voor het ticket ook nog een bedrag aan toeslagen en belastingen voldoen. Het exacte bedrag kun je zien tijdens het boeken van het ticket op de website van de luchtvaartmaatschappij. De Spontaneous Escapes bestemmingen kunnen een goede aanbieding zijn als je op korte termijn wil reizen met Singapore Airlines. 

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *