KLM stopt per direct de samenwerking met Precision Air1 min leestijd

KLM B787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij KLM stopt per direct de samenwerking met Precision Air. Deze luchtvaartmaatschappij is actief op routes vanuit Tanzania.

KLM stopt codeshare overeenkomst met Precision Air

KLM is gestopt met het aanbieden van de codeshare-vluchten die uitgevoerd werden door Precision Air. Je kon via KLM een ticket boeken naar diverse bestemmingen zoals Kilimanjaro, Arusha en Zanzibar. KLM ging vorig jaar de samenwerking aan met de luchtvaartmaatschappij. KLM laat aan InsideFlyer weten dat de overeenkomst is stopgezet wegens commerciële redenen.

Passagiers die een ticket hebben met een KL vluchtnummer waarbij de vlucht uitgevoerd wordt door Precision Air (PW), worden omgeboekt naar een alternatieve vlucht. Heb je een ticket geboekt bij een (online) travel agent, dan krijg je ook een nieuw ticket.

Je hebt ook de keuze om de omboeking naar een alternatieve vlucht niet te accepteren. De luchtvaartmaatschappij geeft aan dat je dan kan kiezen voor een terugbetaling van je ticket.

Vlootvernieuwing bij KLM Precision Air

De vloot van Precision Air bestaat uit vijf ATR 72-500 toestellen, drie ART 42-500 toestellen en een ART 42-600 toestel. De luchtvaartmaatschappij is in 2006 opgericht en was de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld dat vloog met de ATR 42-600.

Met KLM kun je ook vanaf Amsterdam Airport Schiphol reizen naar Tanzania. De luchtvaartmaatschappij vliegt naar Dar-es-Salaam in combinatie met Kilimanjaro. Daarnaast is er de mogelijkheid om te reizen met KLM naar Zanzibar, eveneens in combinatie met Dar-es-Salaam. Ook partner Air France voert vluchten uit vanaf Parijs Charles de Gaulle naar Tanzania.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *