Air France vliegt volgend jaar tijdelijk tussen Los Angeles en Nice1 min leestijd

A350-900 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France vliegt in mei 2024 tijdelijk tussen Los Angeles en Nice. Dit doet de luchtvaartmaatschappij vanwege het Festival de Cannes en de Grand Prix de Monaco 2024.

Air France vliegt tussen Los Angeles en Nice

Air France zet ter gelegenheid van deze twee evenementen twee rechtstreekse vluchten in tussen Los Angeles en Nice. Deze vluchten vertrekt op 13 mei uit de Verenigde Staten en op 27 mei uit Frankrijk. De dienstregeling is als volgt:

  • AF41 vertrekt om 13.15 uur lokale tijd uit Los Angeles (LAX) en komt de volgende dag om 09.35 uur aan in Nice (NCE)
  • AF40 vertrekt om 13.55 uur uit Nice en komt om 17.05 uur lokale tijd aan in Los Angeles

 Nieuwe business class A350 Air France Los Angeles

Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A350-900 in. De luchtvaartmaatschappij heeft diverse varianten van dit toestel in dienst. Voor de speciale vluchten zet Air France de versie in met 324 stoelen aan boord.

Aan boord van dit toestel is plaats voor 34 passagiers in Business Class. Deze stoelen kunnen volledig plat en staan in een 1-2-1 opstelling. In Premium Economy is plaats voor 24 passagiers. Deze passagiers kunnen een stoel kiezen die in een 2-4-2 opstelling staat. In Economy Class is plaats voor 266 passagiers. Deze stoelen staan in de gebruikelijke 3-3-3 opstelling.

Het vluchtschema en het vliegtuigtype kunnen uiteraard nog wijzigen. De tickets voor de vluchten zijn per direct te koop.

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *