Singapore Airlines Spontaneous Escapes November 20232 min leestijd

Business Class in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Spontaneous Escapes van Singapore Airlines heb je de mogelijkheid om tot 30% te besparen op een award ticket. Deze maand kun je bijvoorbeeld goedkoper reizen tussen Frankfurt en New York, maar ook vanuit Singapore naar diverse Europese steden.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes – 30% korting op award tickets

Alle Spontaneous Escapes bestemmingen van deze maand kun je tot het einde van november boeken. De korting is beschikbaar voor reizen in december. Naar een aantal bestemmingen zijn er diverse data uitgesloten van de korting, met name tijdens de feestdagen.

Krisflyer Spontaneous Escapes

Deze maand kun je bijvoorbeeld goedkoper reizen tussen New York en Frankfurt. Voor een enkele reis in economy class ben je 17.500 miles kwijt. Reis je liever in Business Class, dan kan dit voor 56.700 miles per enkele reis.

Je kunt deze maand ook goedkoper reizen vanuit Singapore naar Londen, Manchester en Zurich in Business Class. Voor deze vlucht ben je 72.450 Krisflyer miles kwijt per enkele reis. Naar Londen, Frankfurt en Manchester kun je ook voor 29.400 miles per enkele reis vliegen in Economy Class. De enige Europese bestemming die je deze maand met korting in Premium Economy kunt boeken is Frankfurt. Voor die vlucht ben je 49.700 miles per enkele reis kwijt.

Zo boek je de goedkopere award tickets

Mocht je een goedkoper ticket willen boeken tijdens deze promotie van Singapore Airlines, dan kun je deze stappen volgen:

  • Ga naar de website van Singapore Airlines en log in met jouw KrisFlyer gegevens;
  • Ga naar ‘Book a Flight’ op de website;
  • Klik op ‘Redeem Flights’ en vul de gegevens van de gewenste vlucht en/of bestemming in;
  • De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de gewenste vluchten geselecteerd hebt

Naast de miles die je kwijt bent per vlucht moet je ook nog een bedrag aan toeslagen en belastingen betalen. Dit bedrag hangt af van de bestemming en de reisklasse. Tijdens het boekingsproces kun je precies zien hoeveel je moet betalen.

Kom je net wat punten te kort, dan kun je ook een aantal American Express Membership Rewards punten overschrijven. Dat kan in een 5:4 ratio. Het duurt vaak wel enige tijd voordat deze zijn overgeschreven dus mocht je hier gebruik van willen maken dan is het goed om hier rekening mee te houden.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *